Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

A General Motors a 2019-es év legjobb beszállítói közé választotta a Continental Tire-t

05/08/20

  • Az elismerés azért is különleges, mert így a Continental Tire sorozatban harmadszor kapott kitüntetést és öt év alatt a negyedik díjat nyerte el.
  • A Continental Tire és a GM hosszú ideje együttműködik, melynek köszönhetően minőségi termékeket és szolgáltatásokat nyújtanak.

logo01

Budaörs, 2020. augusztus 5. – A Continentalt is beválasztotta a General Motors az év beszállítói közé a vállalat 28. Év Beszállítója díjának kitüntetettjeit ünneplő virtuális gálán.

Budaörs, 2020. augusztus 5. – A Continentalt is beválasztotta a General Motors az év Az esemény során a GM 15 ország 116 legjobb beszállítóját díjazta, amelyek következesen meghaladták a GM elvárásait, miközben kiemelkedő értéket teremtettek vagy innovációkat léptettek életbe a társaságon belül. A díjátadó ünnepséget eredetileg márciusban, élőben tartották volna meg, azonban a COVID-19 világjárvány hatásainak következtében későbbre halasztották. Az elismerés a 2019-es naptári évben nyújtott beszállítói teljesítményre vonatkozik.

A Continental Tire sorozatban harmadik éve, az utóbbi öt év során pedig negyedszer kapta meg ezt az elismerést..</p

„Beszállítóinknak kulcsszerepe van abban, hogy ügyfeleinknek olyan termékeket szállíthassunk, és szolgáltatásokat nyújthassunk, amit megérdemelnek – a díjazott beszállítóknak pedig sikerült jóval meghaladniuk a várakozásainkat” – mondta Shilpan Amin, a GM globális beszerzésért és ellátási láncért felelős alelnöke.

„Továbbá úgy gondoljuk, hogy fontos ebben a pillanatban megköszönni a teljes ellátó bázisunknak az utóbbi néhány hónapban a COVID-19 hatásainak enyhítése érdekében tett erőfeszítéseiket” – tette hozzá Amin. „Amellett, hogy biztonságosan újraindíthattuk gyártási műveleteinket, beszállítóink támogatásukkal kulcsszerepet játszottak azokban a kezdeményezéseinkben, melyek célja a frontvonalban dolgozó egészségügyi dolgozók számára eljuttatott lélegeztetőgépek és személyi védőfelszerelések (PPE) számának növelése volt, az életmentés és a közösségek biztonságának megőrzése érekében.”

logo02-data

„Az Év Beszállítója díj nyerteseit a GM beszerzéssel, tervezéssel, minőséggel, gyártással, valamint logisztikával foglalkozó vezetőiből álló globális csapat választotta ki. A díjakat a termékbeszerzés, a globális beszerzési és gyártási szolgáltatások, az ügyfélszolgálat és értékesítés utáni szolgáltatás, valamint a logisztika területein nyújtott teljesítmény alapján érdemelték ki a győztesek./span>

Forrás az oldalon: https://www.continental.hu/car/media-services/newsroom/20200805-general-motors-2019-legjobb-beszallitoja-continental


20 of 87 News

A General Motors a 2019-es év legjobb beszállítói közé választotta a Continental Tire-t