Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Continental EcoContact 6Q 235/55 R19 105W XL EVc, MO

Continental

Continental EcoContact 6Q
235/55 R19 105W XL EVc, MO

A gumiabroncsok méretei
235/55 R19 105W XL EVc, MO  Cserél 
elérhetőség
készleten
Gumiabroncs
Nyári gumi
Gyorsaság
W: Jóváhagyott akár 270 km/h
EAN
4019238042023
Article Number
R-445240
Gumicímke / Hatékonysági osztályok
DEX
EU
European Production

csak
Ft 72.794

Árucikk hozzáadása az összehasonlításra

Miért vásárol tőlünk?
Ingyenes kiszállítás*
14 napos visszatérités
Több, mint 390 szervizpartner

EcoContact 6 Q

A német technológia által támogatott következő norma.

Csúcstechnológiát viszünk az autójába.
  • Profilmintázat frissítés a csökkentett zajkibocsátásért.
  • Csökkentett üzemanyag-fogyasztás és CO2 kibocsátás.
  • Menjen tovább a Green Chili™ 2.0 keveréknek köszönhetően.
  • Uraljon minden kanyart az optimalizált tapadással és kormányozhatósággal.

Maximális üzemanyag-hatékonyság a jobb keverék geometriának és a hatékony szilika eloszlásnak köszönhetően. Az EcoContact™ 6 Q optimális egyensúlyt teremt az abroncsméret és a keverék eloszlás között. A high-tech keverék robosztus érintkezést nyújt a szilika és a gumi között. Ez optimális igazodást tesz lehetővé a változó útviszonyokhoz, mely végső soron javítja az abroncs gördülési ellenállását és üzemanyag-fogyasztását.

Megnövelt futásteljesítmény az új Green Chili™ 2.0 keveréknek köszönhetően. A továbbfejlesztett Green Chili™ 2.0 keverék az útfelülethez igazodik, mely a gumiveszteség csökkentéséhez vezet az élettartama során. Ennek eredményeképp a futásteljesítmény növekszik.

Optimalizált tapadás és kormányozhatóság. Az EcoContact™ 6 Q testreszabott mintázatot kínál, a legjobb kompromisszumot eredményezve a száraz és vizes úton nyújtott teljesítmény között. Tovább növeli a biztonságot kanyarhelyzetekben, pl. sávváltáskor. Továbbá az innovatív aszimmetrikus borda és lamella geometriájával, a gumiabroncs megőrzi az úttal való érintkezést.

Mintázat frissítés a csökkentett zajkibocsátásért. Az EcoContact™ 6 Q alacsonyabb zajkibocsátást biztosít a megnövelt mintázat technológiának köszönhetően a blokkokban, lamellákban és oldalsó barázdákban a teljesítmény egyéb szempontjainak csorbítása nélkül.

*Az árak tartalmazzák az Áfát és a szállítás ingyenes, amennyiben több mint 1 darab abroncsot rendel. Motorkerékpárgumi rendelése esetén nem számítunk fel szállítási költséget már 1 darabtól sem.