Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

KÉSZEN BÁRMIRE

Ünnepelje velünk a vezetés örömének 25 évét és a Goodyear gumiabroncsokkal fennálló hosszú távú partnerségünket!

Nagy örömmel mutatjuk be kizárólagos sorsolásunkat hosszú távú partnerünkkel, a Goodyearrel, az 25. évfordulónk részeként. Van lehetőséged arra, hogy egy 100 eurós értékű három Goodyear Fanshop utalvány egyikét nyerj.

Csak vásárolj Goodyear abroncsokat a promóciós időszak alatt, és biztosítsd az esélyedet a sorsolásban való részvételre!

Egyszerűen ennyi:

Sok sikert kívánunk neked!

Részvételi feltételek

Eagle F1 Asymetric 6

Álljon készen az útra legújabb nyári abroncsunkkal, a Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 modellel.

A kivételes kezelhetőségtől a kiváló tapadásig – jöjjön bármi, készen fog állni rá.Továbbfejlesztett Dry Contact száraz érintkezési technológia

Álljon készen bármire a továbbfejlesztett száraz teljesítménnyel és az innovatív érintkezési felületekkel az egyéni vezetési stílushoz igazodva - hogy jobban reagálhasson az extrém manőverekre és nagyobb tapadással vezethessen.


Kitűnő nedves fékezési technológia

Álljon készen a nedves utakra az innovatív műgyanta keverékkel, amelynek köszönhetően több mikroérintkezés jön létre az út felületével, így időjárástól függetlenül biztosított a jó tapadás.

Elektromos járművekre is alkalmas

Álljon készen a jövőre az ultramodern zajcsökkentő mintázattal, valamint a gördülési ellenállást csökkentő és az elektromos hatótávot megnövelő új futókeverék-technológiával.

*Auto Bild 2023. 10. szám: 50 darab 225/45R18 méretű nyári abroncs tesztelése. Tesztautó: BMW 3-as sorozat. Tesztelt márkák: Goodyear, GT Radial, Sava, Fulda, Hankook, Pirelli, Kleber, Kumho, Giti, Dunlop, Falken, Michelin, Nexen, Yokohama, Toyo, Continental, Linglong, Uniroyal, Maxxis, Bridgestone. 20 márka közzétéve a tesztben.