Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Semperit téli gumik

A Semperit egy osztrák abroncsgyártó, amit a 20. század elején alapítottak, és mára már része a Continental Rt-nek. A kiváló tulajdonságai ennek a nagy teljesítményű gumiabroncsnak a biztonságos kezelhetőség, az időjárástól függetlenül -, és a Semperit téli gumik sem kivételek ez alól.

A Semperit Master-Grip az egyik legjobb téli gumiabroncs a piacon. Számos vizsgálat kimutatta, ez a gumi kiválóan teljesít minden alkalommal. A téli gumiabroncsteszt alatt 2012-ben, az ADAC a legmagasabb pontokkal tüntette ki a működését az aquaplaning jelenségnél és havon mutatott tulajdonságaiért. A kormányozhatóság száraz utakon is jeleskedik. Összességében ez egy kiváló abroncs, különösen a kis, kompakt autók számára.

Hódítsa meg a hideg évszakot biztonságosan a Semperit téli gumikkal

A Speed-Grip2 egy másik ajánlott Semperit téli gumiabroncs sportautók és terepjárók számára. Ezt az ADAC már 2011-ben megerősítette. Különösen az alacsony üzemanyag-fogyasztásban jeleskedett, amely mindig is prioritás a járművezetők célcsoportjánál. A nagyszámú lamellák kapaszkodó élei segítik a gumiabroncs tapadását, jelentősen nagyobb vonóerőt kifejtve a talajra a - havas utakon vezetve. A furgon és egyéb haszongépjármű vezetőknek, a Semperit kifejlesztette a Van-Grip2 modellt, ami biztonságosan mozog jég és hó borította terepen, még nagy terhelés alatt is.

Megvásárolhatja a Semperit téli gumikat a legkedvezőbb árakon a gumik.hu webáruházban. Mi vagyunk a bizonyítéka, hogy a gumiabroncs vásárlás nem kell drága dolog legyen - nem kell kompromisszumot kötni rossz helyen a biztonságos vezetéshez a téli hidegben és nedves utakon. A Semperit téli gumik széles választékát kínáljuk, sok autó típus és modell számára. Válassza ki a gumiabroncs méretet és a sebesség indexet, és győződjön meg róla, hogy mi a tisztességes ajánlat. Választása szerint szállíthatja a gumikat az egyik megbízható szervizpartnerünkhöz.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is