Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben
Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

0036 199962550036 19996255

Sava téli gumik

A szlovén cég, a Sava az egyik legnagyobb és legsikeresebb gumiabroncs gyártó Közép-Európában, széles választékát kínálja autó, terepjáró, kamion és könnyű teherautó gumiabroncsoknak. A 2004-dik évtől kezdve, a Sava, részévé vált a Goodyear Tire & Rubber Company cégnek. Ez a társulás teljes mértékben növelte a termékeik minőségét - a cég logóját, újratervezték 2009-ben, ami mindent kifejez: Sava - Európai Minőségi abroncsok.

A téli gumiabroncsokat szigorú minőségi előírások alapján készíti a Goodyear által, ami lehetővé teszi a szükséges biztonsági körülményeket a nehéz téli időjárási viszonyok között, és a jeges utakon.

Sava téli gumik - kiváló tapadás és rövidebb fékút

A Sava téli gumik használata ajánlott kiváló tulajdonságai miatt, ami a stabilitás, jó nedves tapadás és manőverezhetőség nedves és havas utakon a hideg évszakban. A speciális összetétele lehetővé teszi, hogy tartsa a tulajdonságait 7 Celsius fok alatti hőmérsékleten is , jó tapadást nyújtva bármilyen felületen.

A téli profilok csúcsteljesítménye, mint az Eskimo S3 + és az Eskimo HP javasolt az autótulajdonosoknak a hideg évszakban. A gumik.hu webáruházban megrendelheti az Eskimo SUV modellt Off-road/4x4-esekre, és a Trenta M+S válozatot kisteherautók számára.

^