Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Michelin téli gumik: Nagyszerű választás

A gépkocsivezetők legjobbak teszik, ha figyelembe veszik a mostoha időjárási viszonyokat és az ehhez kapcsolódó útviszonyokat, még mielőtt az első hó leesik. A fagypont alatti hőmérséklet, a hideg időszak és a fagy felhívást jelent a téli gumik használatára, mert ezek a feltételek rossz látási viszonyokat okoznak a csúszós utakon, még a havazás előtt. Amikor időben kiválasztja a Michelin téli gumikat mint, például a: Michelin Alpin, Pilot Alpin vagy Michelin Agilis Alpin - a vezető mindig biztonságban van. A téli gumik időben felkészítik a kedvezőtlen időjárási körülményekre, beleértve a havat, jeget és latyakot.

Michelin téli gumik: Extra biztonság a Pilot Alpin vonal erős lamella szerkezetének köszönhetően

A speciálisan öntött lamellák garantálják a maximális biztonságot a Michelin Pilot Alpin téli gumikkal. A latyak és víz megbízhatóan keresztül csorog a lamella szerkezeten, és a téli gumik jó tapadást nyújtanak havas felületeken, ami lehetővé teszi a jármű kiváló, stabil kezelését. Az új, továbbfejlesztett gumikeverék biztosítja a kiváló tapadást és a biztonságos fékezést - bármilyenek is az időjárási viszonyok, és vezetés közben nagyobb sebességgel is haladhat.

A Michelin téli gumik "Alpin sora": az alacsony a kopás miatt hosszabb a tartósság és optimális a nyomáseloszlás.

Kiváló gumi és kemény lamella szerkezet alkotja egy téli abroncs tökéletes alapjait, valamint nagyon alacsony kopás és optimális nyomás eloszlás. A Michelin Alpin téli gumi mindezen előnyös tulajdonságokkal rendelkezik és meggyőzően tökéletes teljesítményt nyújt ősztől tavaszig.

Michelin téli gumik: Következetes fejlesztés

A Michelin jótáll a hagyomány megtartásáért és a folyamatos fejlesztésért, különösen a téli gumik esetében. Az utak folyamatosan új útburkolatokkal bővülnek, mint például a porózus aszfalt, és a változások az útfelületen mindig kihívást jelentenek a téli gumik számára. Az ideális felszerelés, a speciálisan kifejlesztett Michelin téli gumi, a változó útfelületekre. A cég rugalmasan alkalmazkodik az általános feltételekhez és fejleszti a téli gumikat, úgy, mint ahogy a Michelin Alpint is ellátta jobb struktúrával, futófelület mintázattal és gumi szerkezettel. A Michelin téli gumik biztosítják havas és jeges utakon a maximális biztonságot, rugalmasságot és a vezetési kényelmet.

Díjnyertes Michelin téli gumik

A teljesen elégedett járművezetők és a vezető magazinok legjobb osztályzatai és véleménye, valamint a fogyasztói szervezetek tanúsítják a kiemelkedő Michelin gumik minőségét, különösen a Michelin téli gumik Alpin tartományában . A Michelin Alpin mellett, a Michelin számos téli gumit kínál kompakt és középkategóriás autókra, amelyek a vizsgálatokon a legmagasabb pontot kapták, valamint a: Michelin Pilot Alpin gumikat nagy teljesítményű sportkocsikra, Michelin Latitude gumikat SUV-okra, vagy Michelin Agilis-t kisebb tehergépkocsikra és lakóautókra. A Michelin téli gumik nem csak a teszteken jeleskednek, de meggyőzik a vezetőt is a minőségről. A
Michelin téli gumik használata a tökéletes választás, ha biztonságra és a kényelmes kezelhetőségre számít a téli utakon.