Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Jinyu téli gumi

A Jinyu egy kínai márka, amely élvezi a növekvő sikerét a gumiabroncs piacon, köszönhetően a képességének, hogy megbízható termékeivel, teljesen megfelel az európai minőségi és biztonsági előírásoknak. Miután jelentős erőforrásokat fektetett a tervezési és gyártási folyamatokba, a Jinyunak sikerült komoly gazdasági értéket elérnie az elmúlt években, mely sokféle terméket kínál kiváló árakon.

Egy új téli gumi készlet költséges lehet, és sok autós keres költségkímélő megoldásokat. De a nyári gumi használata veszélyes, ha a hőmérséklet lecsökken 5°C alá még a száraz utakon is, és a használt gumiabroncsok gyakran megbízhatatlanok. A gumik.hu kínál megfizethető Jinyu téli gumikat, amelyek lehetővé teszik, hogy élvezze a megfelelő biztonságot a nehéz téli körülmények között.

Téli biztonság kevesebbért, mint gondolná

A biztonságos, költségkímélő autózáshoz alacsony hőmérsékleten, online shopunk felhívja a figyelmét a Jinyu YW51 gumira. Kapható többféle méretben, 165/70 R13-tól kezdve a 225/60 R16-ig, ez a modell alkalmas a kis városi autók, kompakt, és közepes méretű személygépkocsik számára- a leggyakrabban előforduló járműmodellekre. A speciális szilika gumikeverék biztosítja az optimális működést alacsony hőmérsékleten, és a futófelület kialakítás biztosítja a hatékony víz, hó, latyak elvezetést a megfelelő tapadáshoz csúszós felületeken.

Rendeljen meg most legalább két Jinyu téli gumit a gumik.hu webáruházban és mi ingyenes kiszállítást biztosítunk egy tetszőleges helyre! A rendelkezésre álló fizetési módok egyszerűek és biztonságosak, köztük a népszerű Paypal, hitelkártya, utánvét és a banki átutalás.