Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Hankook négyévszakos gumik

A Dél-Kóreai Hankook márka termékei nagyon népszerűek, és nem csak egyes járművezetők körében. Különböző autógyártók döntöttek úgy, hogy ezeket a gumikat használják az automodellek alapfelszereltségén. Emellett a Hankook részt vesz az autósportban - például beszállítója a DTM versenyautó gumiabroncsainak. A minőség számít - és ez igaz a Hankook négyévszakos gumikra , melyek a legnépszerűbbek az ilyen típusú termékek között a piacon. Az Optimo 4S egyik kiváló példája a Hankook négyévszakos gumiabroncs termékeknek. Bár ez technikailag egy téli gumi, de a teljesítménye nedves, valamint száraz úton alkalmassá teszi négyévszakos termékként való használatát. Jellemzője a széles oldalsó barázdák, amelyek biztosítják az optimális vezetési teljesítményt esőben és havon. Az egyenes bordák tervezési mintája tette lehetővé a fokozott iránytartást, és a széles futófelület terület a kiváló úttartást.

Magas futásteljesítmény és alacsony költségek

A zökkenőmentes szerkezet a Hankook Optimo 4S futófelület borítást biztosítja, hogy az abroncs nagyon simán futhasson, és egyenletes és összességében alacsony futófelület kopást eredményez. Egy másik tényező, ami jelentős mértékben hozzájárul ehhez a viselkedéshez a borítő szélek rétegének a zökkenőmentes szerkezete. Az ilyen tulajdonságok teszik a Hankook négyévszakos gumikat nagyon vonzó, és ajánlott lehetőséggé bárki számára, aki szeretné kielégíteni mind a költségvetési megfontolásait, valamint a szükséges teljesítményt; a megfizethető ár és az egész éves használatra való képessége nagyon pozitív hatást gyakorol a vezető pénztárcájára. Az " Auto Bild " magazin 2012 gumiabroncs tesztjeiben, az Optimo 4S jó értékelést ért el, sikeresen jótállt a szerkesztő szigorú kihívásainak és a világ néhány legismertebb márkája elleni versenyben. Ezek az eredmények megerősítik a korábbi tesztek érvényességét - két évvel korábban, a magazin szerkesztői az Optimo 4S-nek 2-es értékelést adott, és a " példaértékű " általános jellemzést. A Hankook Optimo 4S - 4S képviseli a 4 Seasons (Négy évszak) terméket - ami egy szilárd négyévszakos gumi, kiváló ár-érték aránnyal. Ez elérhető sok méretben , 13-tól 17 colig. Javasoljuk, próbálja ki a Hankook négyévszakos gumikat a kicsi, kompakt, vagy közepes méretű autóján - a gumik.hu webáruházban, megtalálja a különböző gumiabroncs modelleket, amelyeket jelenleg készít a Hankook, a legjobb áron.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is