Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Fulda téli gumiabroncs

A Fulda egy német abroncsgyártó tulajdona, a Goodyear Dunlop-csoport tagja 2009 óta, és az egész világon értékesíti termékeit. A céget 1900-ban alapították, és az első gumiabroncsot 1906-ban adta el.

A Fulda Kristall Cotrol HP az egyik legjobb téli gumiabroncs, amit az "AutoBild" magazin 2012-dik évi gumiabroncs tesztje is megerősített. A fékezési tulajdonságok havas felületen kiválóak, amit az ADAC és az "Auto Motor und Sport" is megerősített, több téli gumiabroncs teszt során. A siker titka a márka egyedi "Bubble-Blade" köteges lamellái, valamint a teljes szilika futófelületi vegyület. A gumik szintén jól teljesítenek száraz úton, valamint az alacsony kopási tényező által alkalmas a magas futásteljesítményre. Egy másik kiválóan értékelt terület az üzemanyag-takarékosság.

Spóroljon Fulda téli gumikkal

A Kristall Montero 3 a második Fulda téli gumi a hagyományos autókra, a legmagasabb pontokkal a biztonságos teljesítményért havon és jégen, amit az ADAC 2011-es téli Abroncs tesztje igazolt. Szintén kiiemelkedő eredményt ért el a kopás és az üzemanyag-fogyasztás terén, ezért ez a mi ajánlatunk a hosszú, hideg téli hónapokra. Rendelkezésére állnak a gumik.hu online shopunkban.

A Fulda ajánlata SUV és off-road járművekre a Tramp 4x4 Yukon és Kristall 4x4. A biztonságos kezelhetőség jégen és havon elengedhetetlen vezetés közben, különösen olyan helyeken, mint a magas hegyi ösvények. Fulda gumik jól tűrik a szélsőséges időjárási körülményeket - és mindezt kiváló ár-teljesítmény arányban.

Rendelje meg Fulda téli gumikat ma a gumik.hu-n és biztosítsa magának a verhetetlen ajánlatot a felsorolt árak közül. Kiváló szolgáltatást és jó tanácsokat kínálunk - az egyik szolgáltatás a szervizpartner hálózatunk, ami kész arra, hogy felszerelje a gumikat.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is