Payment Banner

Accelera téli-autógumikMárka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:

Az 1996-ban létrehozott Accelera márka egyre gyakrabban szerepel a piacon - az alacsony árak és a vonzó kinézet segít a helytállásban az erős üzleti versenyben. Az Accelera téli abroncsokat speciálisan a meglepő teljesítményre és a kedvező árkategóriára tervezték, és pontosan ilyenek.

A legtöbb járművezető nem szívesen költ sok pénzt arra, hogy lecserélje a nyári gumikat a hideg évszak elején. Ugyanakkor számos vizsgálat kimutatta, hogy még a legjobb prémium nyári gumik sem tudnak versenyezni a speciális téli gumik ellen a nagyon alacsony hőmérsékleten, vagy jéggel és hóval borított utakon. A takarékos téli gumik vonzó lehetőséget jelentenek a költség-tudatos vezetők számára, akik inkább nem mondanak le a biztonságról.

A legolcsóbb módja annak, hogy átszáguldjon a télen, az

Accelera téli gumik az X-Grip / Snow sorozatának választása, hiszen a fogyasztói vélemények is az egyik legjobb indonéz márkavonal abroncsainak jelölték. A gumik.hu valóban olcsó Accelera téli gumikat kínál, verhetetlen árakon. Éljen az ajánlatunkkal, és használja az intelligens keresési funkciót, hogy könnyen megtalálja a legjobb gumiabroncsokat, a legjobb árakon .

Termékeinket egyszerű megrendelni, és az ár tartalmazza az ingyenes szállítást Magyarországon belül. Az új téli gumiabroncsait könnyen kiszállíttatjuk a választott címre- egyenesen az ajtója elé, vagy ajánlva, egy közelében található szervizpartnerünkhöz, azonnali felszerelés céljából.

Mi felszereljük az
Ön gumiabroncsait!

Választhat az Ön lakhelye
közelében levő
szervizpartnereink közül

Clients opinions

Shop rating
more
x