Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Accelera téli gumiabroncsok

Az 1996-ban létrehozott Accelera márka egyre gyakrabban szerepel a piacon - az alacsony árak és a vonzó kinézet segít a helytállásban az erős üzleti versenyben. Az Accelera téli abroncsokat speciálisan a meglepő teljesítményre és a kedvező árkategóriára tervezték, és pontosan ilyenek.

A legtöbb járművezető nem szívesen költ sok pénzt arra, hogy lecserélje a nyári gumikat a hideg évszak elején. Ugyanakkor számos vizsgálat kimutatta, hogy még a legjobb prémium nyári gumik sem tudnak versenyezni a speciális téli gumik ellen a nagyon alacsony hőmérsékleten, vagy jéggel és hóval borított utakon. A takarékos téli gumik vonzó lehetőséget jelentenek a költség-tudatos vezetők számára, akik inkább nem mondanak le a biztonságról.

A legolcsóbb módja annak, hogy átszáguldjon a télen, az

Accelera téli gumik az X-Grip / Snow sorozatának választása, hiszen a fogyasztói vélemények is az egyik legjobb indonéz márkavonal abroncsainak jelölték. A gumik.hu valóban olcsó Accelera téli gumikat kínál, verhetetlen árakon. Éljen az ajánlatunkkal, és használja az intelligens keresési funkciót, hogy könnyen megtalálja a legjobb gumiabroncsokat, a legjobb árakon .

Termékeinket egyszerű megrendelni, és az ár tartalmazza az ingyenes szállítást Magyarországon belül. Az új téli gumiabroncsait könnyen kiszállíttatjuk a választott címre- egyenesen az ajtója elé, vagy ajánlva, egy közelében található szervizpartnerünkhöz, azonnali felszerelés céljából.