Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Szállítási és fizetési feltételek a gumik.hu-nál

A www.gumik.hu a Delticom OE SRL internetes áruháza, cégünk székhelye Temesvár, Románia.

Minden nálunk feltüntetett ár tartalmazza az általános forgalmi adót.

Szállítási lehetőségek:

Megkönnyítjük az életét. Házhoz szállítjuk a megrendelt gumiabroncsot, és amennyiben kívánja, a gumik felszereléséhez igénybe veheti a lakóhelyéhez közel eső  montázsszervíz egyikét.

Magyarországra általában 7-10 munkanapon belül szállítunk.

Három szállítási lehetőség közül választhat:

 1. Ön hazaszállíttatja a gumikat. Ebben az esetben az árut arra a címre küldjük, amelyre a számlát is. Ezután lecserélheti le a gumikat, vagy pedig elviheti egy Ön által kiválasztott műhelybe, hogy ott szereljék fel. 
 2. Másik címre szállíttatja a gumikat. Ebben az esetben kérjük, adja meg a szállítási címet, és amennyiben nem Ön veszi át az árut, az Ön által felhatalmazott személy nevét is. 
 3. Egy Önhöz közel eső szerelőműhelybe szállíttatja a gumikat, partnereink egyikéhez. Ebben az esetben a rendelésnél jelölje meg ezt az opciót. A következő lépésben felkínáljuk Önnek a lakhelyéhez közeli szervizeket. Válasszon ki közülük egyet, vagy - amennyiben éppen nem otthon tartózkodik - adjon meg másik műhelyt. Tájékoztatjuk az Ön által megjelölt partnerünket és oda szállíttatjuk a megrendelt árut.

Kérdéseit szállítási szolgáltatásunkat illetően megválaszoljuk Önnek az  gumik@delti.com címen.

Amennyiben csak egy darab gumiabroncsot rendel, kiegészítőleg 2000,- Ft felárat számítunk fel.

Nem számítunk fel szállítási díjat motorkerékpár-gumi rendelése esetén - már egy darabtól is!

Fizetési lehetőségek

Azon dolgozunk, hogy Magyarországon nekünk legyenek a legkedvezőbb áraink. Ezt csak akkor tudjuk betartani, ha áruinkat biztosan kifizetik. Ön kiválaszthatja, hogyan szeretne fizetni. Magyarországon a következő fizetési módok közül választhat:

 1. Átutalással. Ön átutalja nekünk az összeget. A számlaszámot megtalálja a szerződés visszaigazolásán, amelyet küldünk Önnek. Miután kifizette az árut, elküldjük Önnek a gumikat. Az összeget utalja át számlaszámunkra:
  Delticom OE SRL
  Raiffeisen Bank Zrt. Budapest, Akadémia utca 6, 1054 Budapest
  Kedvezményezett számlaszáma: HU44-12010501-01467908-00100008 (HUF)
  Swift kód: UBRTHUHB
 2. Hozzájárul, hogy leemeljük az összeget hitelkártyájáról. Egyszerűen csak meg kell adnia hitelkártyája adatait, valamint a felhatalmazást, hogy a számla végösszegét leemeljük számlájáról. Természetesen csak a gumik elszállítása után fogjuk levonni a pénzösszeget.
 3. Fizetés utánvétellel: Átvételkor a futárnak fizeti ki a rendelt gumik ellenértékét készpénzben. A számlát előzetesen elküldjük E-mailben.
 4. PayPal: fizessen gyorsan és egyszerűen PayPal-lal, a paypal_east@delti.com címre.
 5. Bitcoinos fizetés vagy Bitcoin Cash - Szüksége lesz egy Bitcoin tárcára, amely mobilapplikáció vagy számítógépes program lehet.Ilyenkor meg kell adni a címet és az összeget. Bitcoinban fizethetnek önnek is áruiért, illetve egy váltóhelyen vásárolhat is belőlük, továbbá cserélheti más személyekkel és bányászhat is. Bitcoinról itt találhat több információt.
 6. Trustly - Válassza ki a bankját és jelentkezzen be rendszeres hozzáférési kódjaival egy biztonságos, titkosított kapcsolaton keresztül. Válassza ki azt a fiókot, amelyből fizetni szeretne (például a megtakarítási számláját vagy folyószámláját). Ez a szolgáltatás nem igényel semmilyen letöltést vagy regisztrálást. Egyszerűen jelentkezzen be az online bankjába a szokásos módon és válassza ki azt a bankszámlát, amelyiket használni szeretné.
 7. Revolut - Gyors és könnyű fizetés az applikáción keresztül a Revolut kártyával

Amennyiben ezután meggondolja magát és már nem kívánja megvásárolni a gumikat, amelyeket vissza kell hozatnunk, visszavételi garanciánk lép érvénybe.   
Kérdéseit a fizetési ajánlatainkat illetően megválaszoljuk a  gumik@delti.com címen.

Kérjük, ne küljdön gumikat erre a címre, mert nem áll módunkban átvenni őket. Kérjük, telefonáljon inkább vagy küldjön nekünk egy e-mailt: gumik@delti.com címre.
A gumik elszállításáról gondoskodunk.