Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Star Performer Interstellar 205/40 R17 84W XL

Új
Star Performer

Star Performer Interstellar
205/40 R17 84W XL

A gumiabroncsok méretei
205/40 R17 84W XL  Cserél 
elérhetőség
készleten
Gumiabroncs
Nyári gumi
Gyorsaság
W: Jóváhagyott akár 270 km/h
EAN
6959956791798
Article Number
D-130365
Gumicímke / Hatékonysági osztályok
DEX

csak
Ft 20.406

Árucikk hozzáadása az összehasonlításra

Miért vásárol tőlünk?
Ingyenes kiszállítás*
14 napos visszatérités
Több, mint 390 szervizpartner

A Star Performer Interstellar nyári gumiabroncsot gondosan személygépkocsikra tervezték, és kiváló ár-érték arányával új mércét állít fel az iparágban. Ez az abroncs a kiváló teljesítmény, a kivételes kényelem és a fejlett biztonsági funkciók harmonikus keveréke, miközben rendkívül költséghatékony. Az alábbiakban a Star Performer Interstellar meghatározó tulajdonságait ismertetjük:

  • Páratlan Kényelem: A Star Performer Interstellar mérnöki kifinomultsága az optimalizált profilban és gumikeverékben nyilvánul meg. Ezek az innovációk központi szerepet játszanak a csendes és rendkívül kényelmes vezetési élmény biztosításában, ezáltal emelve az utasok általános utazási minőségét.
  • Felsőkategóriás Biztonság: A biztonságra összpontosítva az Interstellar speciális futófelületi keverékkel és kialakítással rendelkezik. Ez fokozott tapadást és stabilitást eredményez, különösen nedves és esős utakon, így magas szintű biztonságot nyújt még kihívást jelentő időjárási körülmények között is.
  • Költséghatékony Minőség: A saját Star Performer márkánk büszke kínálataként az Interstellar abroncs optimális választás azon fogyasztók számára, akik figyelnek a költségvetésükre, de nem hajlandóak kompromisszumot kötni a minőség terén. Ez a megfizethetőség példája anélkül, hogy feláldozná a teljesítményt.
  • Csökkentett Zajkibocsátás: A gumiabroncsot úgy tervezték, hogy alacsony zajkibocsátással rendelkezzen, ami hozzájárul a csendesebb és élvezetesebb vezetési élményhez. Ez a jellemző alátámasztja elkötelezettségünket a teljesítmény mellett a kényelem biztosítást is.
*Az árak tartalmazzák az Áfát és a szállítás ingyenes, amennyiben több mint 1 darab abroncsot rendel. Motorkerékpárgumi rendelése esetén nem számítunk fel szállítási költséget már 1 darabtól sem.