Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Pirelli Cinturato All Season SF 3 225/60 R18 104V XL

Pirelli

Pirelli Cinturato All Season SF 3
225/60 R18 104V XL

A gumiabroncsok méretei
225/60 R18 104V XL  Cserél 
elérhetőség
készleten
Gumiabroncs
Négyévszakos gumi
M+S jelzés
hópehely jelzéssel
Gyorsaság
V: Jóváhagyott akár 240 km/h
EAN
8019227431285
Article Number
R-500908
Gumicímke / Hatékonysági osztályok
DEX
EU
European Production

csak
Ft 67.025

Árucikk hozzáadása az összehasonlításra

Miért vásárol tőlünk?
Ingyenes kiszállítás*
14 napos visszatérités
Több, mint 390 szervizpartner

Első helyen a fékteljesítmények terén
​A DEKRA által tanúsított, kategóriájában legjobb kombinált fékezésnek köszönhetően biztonság a csúcson, amely száraz, nedves és havas úton is kiemelkedő teljesítményt nyújt. 100%-os A osztályú' minősítés az EU-címke szerint nedves fékezésben a teljes választékban.

Kiváló vezetési komfort
Élvezze a kényelmes vezetési élményt a széles érintkezési felülettel és kiegyensúlyozott nyomáselosztással rendelkező, alacsony zajszintű gumiabroncsunkkal. Az egész termékcsalád ''A-B osztályú'' az EU címkén a zajszint mellett történő elhaladás tekintetében, ami garantálja a nyugodt és pihentető utazást.

Tartósság, hatékonyság és nyugalom minden évszakban
Javítsa a vezetési élményt egy tartós, egész szezonban használható gumiabronccsal az optimalizált futófelületi egyenletességnek köszönhetően. Az új CINTURATO™ ALL SEASON SF 3 optimalizált hatékonyságot kínál, amelyet az új futófelületi mintázat, az új formaprofil és az új polimerkeverék tesz lehetővé.
Nincs szükség szezonális váltásra a 3PMSF jelölésnek köszönhetően, amely lehetővé teszi, hogy nyáron és télen egyaránt magabiztosan vezessen, a TÜV SÜD díjjal kitüntetve.

Kiemelkedő uniós címkézési minősítés
Az EU gumiabroncs-jelölési szabályai segítik a fogyasztókat abban, hogy megalapozott vásárlási döntést hozzanak, amikor lecserélik gumiabroncsaikat, mivel a címke kiemeli az üzemanyag-hatékonyság, a biztonság és a zajszint tekintetében nyújtott teljesítményt. Az új CINTURATO™ ALL SEASON SF 3 kiváló minősítést ért el, különösen a biztonsági osztályban (A nedves fékezésben) a teljes termékcsaládon belül a legmagasabb pontszámot kapta.

*Az árak tartalmazzák az Áfát és a szállítás ingyenes, amennyiben több mint 1 darab abroncsot rendel. Motorkerékpárgumi rendelése esetén nem számítunk fel szállítási költséget már 1 darabtól sem.