Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Nokian Z SUV 295/35 R21 107Y XL

Nokian

Nokian Z SUV
295/35 R21 107Y XL

A gumiabroncsok méretei
295/35 R21 107Y XL  Cserél 
elérhetőség
Sajnos ez a gumi nem található meg állományunkban.
Gumiabroncs
Nyári gumi
Gyorsaság
Y: Jóváhagyott akár 300 km/h
EAN
6419440287324
Article Number
R-233074
Gumicímke / Hatékonysági osztályok
DEX

Sajnos ez a gumi nem található meg állományunkban.
csak
Ft 70.179

Árucikk hozzáadása az összehasonlításra

Miért vásárol tőlünk?
Ingyenes kiszállítás*
14 napos visszatérités
Több, mint 390 szervizpartner

Magas teljesítmény
A gyors, sportos vezetési stílusra tervezett új Nokian Z SUV nyárigumi könnyen túlteljesíti a konkurenciát a kemény időjárási viszonyok között. Az új Nokian nyárigumi nem ijed meg az erős hőmérséklet ingadozásoktól vagy egy heves zivatartól.

Nanotechnológia
A Nokian Z SUV nyárigumiban számos technológiai újítást hasznosítottak. Egyik a finn Nokian Cool Zone koncepció, mely növeli az irányítási stabilitást, nedves tapadást és élettartamot, a többrétegű nano-silica keverékű szerkezetnek köszönhetően.

Cool UHP Silica
A Nokian Z SUV nyári abroncs külső rétege új silica gumikeveréket kapott. A Nokian Cool UHP silica technológia hatékonyan tompítja a zajszintet aszfalton és biztos tapadást nyújt minden hőmérsékleten.

Új geometria
A Nokian Z SUV nyárigumi belső-külső asszimetrikus futófelülettel rendelkezik. Új abroncs geomteriája páratlan kezelési tulajdonságokal ruházza fel. A nyitott középső csatorna megnöveli a kezelési stabilitást nagy sebesség mellett, különösen a kanyarokban és sávváltásnál.

Nagyobb biztonság
A DSI technológiával felszerelt finnországi Nokian nyárigumik megmutatják az abroncs csatornamélységét. A főcsatorna minimum mélysége 4mm a hatékony vezenfelúszási védelemhez.

Környezetbarát
A Nokian Z SUV nyárigumi teljesen mentes a magas aromájú mérgező olajoktól. Mint minden finn Nokian termék kizárólag környezetbarát megtisztított olajok felhasználásával készült.

*Az árak tartalmazzák az Áfát és a szállítás ingyenes, amennyiben több mint 1 darab abroncsot rendel. Motorkerékpárgumi rendelése esetén nem számítunk fel szállítási költséget már 1 darabtól sem.