Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Nankang Sportnex AS-3 EV 235/40 ZR19 96W XL EV

Nankang

Nankang Sportnex AS-3 EV
235/40 ZR19 96W XL EV

A gumiabroncsok méretei
235/40 ZR19 96W XL EV  Cserél 
elérhetőség
korlátozott készlet
Gumiabroncs
Nyári gumi
Gyorsaság
W: Jóváhagyott akár 270 km/h
EAN
4718022022264
Article Number
R-484585
Gumicímke / Hatékonysági osztályok
DEX

csak
Ft 60.352

Árucikk hozzáadása az összehasonlításra

Miért vásárol tőlünk?
Ingyenes kiszállítás*
14 napos visszatérités
Több, mint 390 szervizpartner

AS-3 EV funkció - NNANKANG


Nankang Sportnex AS-3 EV

RRC bővítés EU címke B
Új generációs keverék – kiváló rugalmasságot biztosít a gumiabroncs futófelületén a jobb akkumulátor-hatótáv érdekében

Nedves úton való tapadás EU címke A
A módosított szintetikus gumi lehetővé teszi, hogy a szilícium-dioxid egyenletesebben szóródjon szét, ezálltal biztosítva tökéletes fékezési lehetőséget minden körülmény közepette

A futófelület legalább 40,000+ km-ig bírja
A különböző felületi körülmények között végzett közúti tesztekkel az abroncs bizonyítottan kiválóan hosszú élettartamot biztosít

Zajminősítés 72
Valós idejű szimuláció során tesztelt fejlesztési folyamat

Az új generációs gumit és nanoanyagokat használó AS-3 EV tökéletes elhelyezése hozzájárul a kiváló gumiabroncs-teljesítményhez, beleértve a B fokozatú gördülési ellenállást és az A fokozatú nedves tapadást az EU-címkéken, több mint 40,000 kilométeres futófelületi futásteljesítménnyel, a teljesítmény és az energiaigény teljesítése érdekében. megtakarítás és magas futófelületi futásteljesítmény az elektromos járművekből.

Az AS-3 EV hangnyomás-eloszlását akusztikai szoftverrel szimulálták és számították ki a bosszantó zaj elnyomása és a vezetési kényelem fokozása érdekében.

Az elektromos járművek tömege nagyobb, mint az azonos osztályba tartozó benzines járműveké. Ennek érdekében az elektromos járművekhez tervezett AS-3 EV nagy szilárdságú ARAMID övburkolatot alkalmaz, hogy javítsa a gumiabroncsok merevségét és csökkentse a gördülési ellenállást az energiatakarékossági igények teljesítése érdekében. Ezenkívül a futófelület vállán letört oldalsó hornyok révén elkerülhető a mintatömb deformációja a későbbi használat során.

*Az árak tartalmazzák az Áfát és a szállítás ingyenes, amennyiben több mint 1 darab abroncsot rendel. Motorkerékpárgumi rendelése esetén nem számítunk fel szállítási költséget már 1 darabtól sem.