Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Michelin CrossClimate Camping 195/75 R16CP 107/105R 8PR

Michelin

Michelin CrossClimate Camping
195/75 R16CP 107/105R 8PR

A gumiabroncsok méretei
195/75 R16CP 107/105R 8PR  Cserél 
elérhetőség
korlátozott készlet
Gumiabroncs
Négyévszakos gumi
M+S jelzés
hópehely jelzéssel
Gyorsaság
R: Jóváhagyott akár 170 km/h
Ply Rate
8  
EAN
3528704033003
Article Number
R-455664
Gumicímke / Hatékonysági osztályok
DEX

csak
Ft 68.217

Árucikk hozzáadása az összehasonlításra

Miért vásárol tőlünk?
Ingyenes kiszállítás*
14 napos visszatérités
Több, mint 390 szervizpartner

Bármerre elindulhat, bármilyen időjárásban

Élvezze egész évben a kalandos utakat a különleges MICHELIN CrossClimate Camping abronccsal! Ezt a nagy teljesítményű abroncsot kifejezetten arra terveztük, hogy minden terepen biztonságos legyen.

  • Alkalmanként terepen is használható négyévszakos közúti abroncs a Michelintől lakóautók számára
  • 3PMSF jelölés a biztonságos havas vonóerőért, tapadásért, illetve fékhatásért
  • Biztonság és kiváló tapadás teljesítmény nedves útfelületen
  • Nagy teljesítményű száraz fékhatás
  • Megerősített karkasz: a CP jelöléssel rendelkező abronccsal a hosszabb pihenő sem jelent gondot

Egész évben biztonságos és gondtalan utazás
A MICHELIN CrossClimate Camping négyévszakos abronccsal egész évben hódolhat az utazás szenvedélyének - töltődjön fel szabadsággal, várják az ismeretlen utak! Legfontosabb fejlesztési célunk a biztonság, ezért 3PMSF téli minősítéssel is rendelkező abroncsunk télen meggyőző vonóerőt, illetve nedves és száraz útfelületen kiemelkedő fékhatást biztosít. Akár családi nyaralást, akár hétvégi kiruccanást tervez, mindig érdemes kiváló élettartamú abroncsukat választania.

Fedezze fel a világot - akár úttalan utakon
Várja önt a világ és megannyi kaland: a MICHELIN CrossClimate Camping négyévszakos abronccsal bátran nekiindulhat. 3PMSF téli minősítéssel rendelkező abroncsunkkal bármilyen útfelületet meghódíthat; jól teljesít hóban, és hasonlóan meggyőző a vonóereje nedves útfelületen, sárban, illetve füves és kavicsos utakon egyaránt. Ne engedje, hogy az időjárás döntse el, mikor lehet kalandozni a világban. Válasszon olyan abroncsot, amely egész évben hű társa lesz a kalandozásban.

Kényelem és megbízhatóság a termék egész élettartama alatt: mindig strapabíró -- akár használja éppen a lakóautóját, akár pihenteti.
A hosszú élettartamú futóval készült MICHELIN CrossClimate Camping lakóautó abroncs kopásálló gumikeverékét a teherabroncs gyártási technológiai megoldások közül kölcsönöztük. Megerősített oldalfala hatékony védelmet nyújt a mechanikai hatások (padkázás) ellen, erőteljes tartószerkezetével a hosszabb leállás sem okoz gondot -- az abroncs CP jelöléssel rendelkezik.

*Az árak tartalmazzák az Áfát és a szállítás ingyenes, amennyiben több mint 1 darab abroncsot rendel. Motorkerékpárgumi rendelése esetén nem számítunk fel szállítási költséget már 1 darabtól sem.