Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Continental VanContact A/S Ultra 185/75 R16C 104/102R 8PR

Continental

Continental VanContact A/S Ultra
185/75 R16C 104/102R 8PR

A gumiabroncsok méretei
185/75 R16C 104/102R 8PR  Cserél 
elérhetőség
korlátozott készlet
Gumiabroncs
Négyévszakos gumi
M+S jelzés
hópehely jelzéssel
Gyorsaság
R: Jóváhagyott akár 170 km/h
Ply Rate
8  
EAN
4019238093414
Article Number
R-473119
Gumicímke / Hatékonysági osztályok
DEX

csak
Ft 64.711

Árucikk hozzáadása az összehasonlításra

Miért vásárol tőlünk?
Ingyenes kiszállítás*
14 napos visszatérités
Több, mint 390 szervizpartner

VanContact A/S Ultra

Kitartásra készült. Az évszaktól függetlenül.

Az új VanContact™ A/S Ultra. Német megbízhatóság.
  • Élvezze a kiváló tartósság és jó oldalfal robosztusság előnyét.
  • Tapasztalja meg a kiváló tapadást havon az intelligens hófogókkal és az okos 3D lamellákkal.
  • Élvezze a funkcionális polimerek által lehetővé tett alacsony gördülési ellenállást és nagy futásteljesítményt.

Segít hosszabban az úton maradni. Ahogy minden sikeres üzlet igyekszik hosszan tartó kapcsolatokat építeni, a mi célunk, hogy a lehető legtovább Ön mellett álljunk. Éppen ezért fejlesztettük ki a VanContact™ A/S Ultra négyévszakos abroncsot, melytől nem fog egyhamar megszabadulni. A vastagabb gumiblokkjai tégla kialakítással és az abroncs teljes oldalán végigfutó bilincsbordával olyan oldalfalat biztosít, mely különösen stabil és robosztus. Ezen jellemzők nagy tartósságot biztosítanak és csökkentik a padkázós sérülések veszélyét – így nem kell új abroncsok vétele miatt aggódnia nagyon, nagyon hosszú ideig.

Kezelje a következő téli szezonokat. Nem igazán tudja megítélni, hogy mennyire megbízható egy négyévszakos gumiabroncs, míg le nem esik az első hó. Éppen ezért szereltük fel a VanContact™ A/S Ultra abroncsot kellő számú oldalbarázdával különleges hófogókként, melyek több havat nyelnek el az extra-pontos kormányozhatóságért, megbízható tapadást, kiváló fékezést havas úton és általában véve nagy stabilitást nyújtva. Mindig bízhat a saját gumiabroncsában, mely biztonságban átvezeti Önt a következő télbe – és az azt követőkbe.

Észrevétlenül öregszik. Nem számít, hány kilométert tesz meg, alig veszi észre a VanContact™ A/S Ultra gumiabroncson. Ezen jellemző eléréséhez egy új és innovatív töltőrendszert fejlesztettünk ki, mely kiváló gördülési ellenállást nyújt. Ráadásul a legújabb keverékünk funkcionalizált polimerekkel nagyobb futásteljesítményt tesz lehetővé és rendkívüli kopásteljesítményt nyújt – az egész éves kellemes vezetési élményért, mely ugyanolyan érzést kelt, mint az első nap, még hosszú idő elteltével is.

*Az árak tartalmazzák az Áfát és a szállítás ingyenes, amennyiben több mint 1 darab abroncsot rendel. Motorkerékpárgumi rendelése esetén nem számítunk fel szállítási költséget már 1 darabtól sem.