Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Ünnepelje velünk a vezetés örömének 25 évét és a Falken gumiabroncsokkal fennálló hosszú távú partnerségünket!

Nagy örömünkre szolgál, hogy e 25 éves jubileum megünneplésének részeként exkluzív régi partnerünkkel, a Falkennel közösen nyereményjátékra invitálhatjuk. Most Önnek is lehetősége van megnyerni egy kiváló minőségű Falken Nespresso Essenza Mini Blacket.

Csak vásároljon legalább 4 Falken gumiabroncsot a promóciós időszakban, és biztosítsa esélyét a nyereményjátékban való részvételre!

Ennyire egyszerű:

  1. Mindössze annyit kell tennie, hogy a 2024.02.01. és 2024.02.29. közötti promóciós időszakban legalább 4 Falken téli vagy négyévszakos gumiabroncsot vásárol a Gumik.hu oldalon. A Falken gumiabroncsok az első osztályú minőséget képviselik, és most részvételt biztosítanak Önnek is ebben az izgalmas promócióban.
  2. Erősítse meg a promócióban való részvételét.
  3. Némi szerencsével a promóció végén megnyerhet egy Falken Nespresso Essenza Mini Blacket, és élvezheti a tökéletes eszpresszót – stílusosan és kényelmesen elkészítve.

Sok sikert kívánunk!

Részvételi feltételek

Miért a Falken gumiabroncsok?

A Gumik.hu-nál nagyra értékeljük a Falkennel fennálló hosszú távú partnerségünket, hiszen a márka a kiváló minőséget és a teljesítményt képviseli. Válogasson a Falken gumiabroncsok széles választékából, és biztosítsa be magának mind a Falken Nespresso Essenza Mini Black nyerési esélyét, mind az optimális vezetési teljesítményt.

Csatlakozzon hozzánk, és ünnepelje a vezetés örömének 25 évét a Gumik.hu-val és a Falken gumiabroncsokkal. Vásárolja meg Falken gumiabroncsait most, és vegyen részt jubileumi nyereményjátékunkban!