Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben
Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

0036 199962550036 19996255

BMW

SZGK. szerinti keresés:
Lehetséges, hogy nem vettünk fel minden gépkocsi-típust adatbázisunkba, illetve előfordulhat, hogy a lista elütési hibákat tartalmaz. Kérjük, értesítsen minket, amennyiben hibát észlel vagy nem talál egy gépkocsi-típust.
Hiba történt, kérjük próbálja megkeresni később.
A kereséséhez nincs találat.
Felni kiválasztása

Márka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:BMW gumiabroncsok

Már 1929-től kezdődően, a BMW első osztályú gépjárműveket gyárt, ezzel lelkesítve a világ gépjárművezetőit. A gépjármű fölötti uralom megtartása érdekében, minden helyzetben, nagyon fontos szerepet játszanak a gumiabroncsok. A széles választéknak köszönhetően, Ön kiválaszthatja a BMW modelljének megfelelő gumiabroncsokat, függetlenül attól, hogy nyári gumiabroncsokra, téli gumiabroncsokra vagy all-season gumiabroncsokra van szüksége, a BMW modellhez optimális gumiabronccsal bármilyen helyzetben garantált a biztonság.

több ...

A BMW részére kifejlesztett gumiabroncsok

A BMW részt vesz a modelljei számára megfelelő gumiabroncsok kifejlesztésében. Ennek érdekében olyan gumiabroncsgyártókkal működik együtt, mint a

Így, mindenik gumiabroncs optimalizált, hogy az összes BMW modell kérelmeit kielégítse. A Gumiabroncsok, kifejezetten BMW gépjárművekre kifejlesztett gumiabroncsok a csillag, vagy A betű csillaggal jelzések alapján ismerhetőek fel, amelyek a gumiabroncs külső peremén találhatóak.

Találja meg a BMW modelljének megfelelő gumiabroncsot

A pontos útmutatásoknak köszönhetően, könnyűszerrel beszerezhetőek az Ön BMW modellje számára optimális gumiabroncsok. Azonban a tapasztalatlanok számára, ezek az útmutatások leolvasása nehézkesnek bizonyulhat. A gumiabroncson található leírás elején, általában a szelvény szélessége található mm-ben kifejezve, pl. 195, amelyet a szélesség és hosszúság közti arány követ, pl. 65, majd a gumi átmérője következik hüvelykben. Ezután következik a sebességi mutató, mint pl. a “H”, amely a maximális megengedett sebességet jelzi.

Mindegyik BMW modell számára megfelelő gumiabroncsok

X szériás gépjárművel rendelkezik, vagy gyakran közlekedik egyenetlen terepen? Ha igen, megbízható offroad gumiabroncsokra van szüksége, amelyek magas kényelmi szintet biztosítanak. Az offroad gumiabroncsok különleges tulajdonságokkal rendelkeznek, a minőséget, termetességet, tartósságot és kényelmet tekintve. A:

  • BMW 5-ös széria
  • BMW 6-os széria
  • BMW 7-es széria

gyártói, általában alacsony gördülő-ellenállással rendelkező, halk gumiabroncsokat részesítenek előnyben, amelyek fokozott kényelmet biztosítanak. A gépjármű modelljétől függetlenül, fontos figyelni e BMW gumiabroncsok jövedelmezőségére is. Eszerint, az alacsony és egységes kopású gumiabroncsok nagyobb teljesítmény nyújtanak. Ezekkel a jövedelmező gumiabroncsokkal alacsonyabb az üzemanyag-fogyasztás is. [X]

Kérdése van?
Szívesen segítünk megtalálni az autójára illő gumiabroncsot.