Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Uniroyal téli gumiabroncsok

Uniroyal téli gumiabroncsok

Az Uniroyal belga gumiabroncsgyártó, aki időközben a Continental AG cégcsoport részévé vált. Az Uniroyal találta fel az esőzésekre megfelelő gumiabroncsot, amely több mint 100 éve létezik. E hosszas hagyomány eredménye: első osztályú minőségi gumiabroncsok nehézkes időjárási feltételek mellett is. Éppen ezért, az Uniroyal téli gumiabroncsok mindig pozitív értékelésben részesültek teszteken, főként nedves körülmények között. Így az MS plus 66 Uniroyal gumiabroncs maximális, 1,0 osztályzatot ért el a „keresztirányú vízfelületi siklás” kategóriában, az ADAC 2012 (205/55 R16) téli gumiabroncs tesztjének keretén belül. Nedves körülmények közti viselkedésével 2,2 általános osztályzatot elérve, az Uniroyal téli gumiabroncs abszolút bizonyított. Azonban a kopással, és üzemanyag-fogyasztással kapcsolatos értékek is jók voltak. Az Uniroyal MS plus 66 esetében tehát, egy olyan gumiabroncsról van szó, amely főként kevéssel nulla fölötti hőmérsékleten (olvadás mellett) mutatja meg, hogy mit tud. Ön most kedvezményes áron vásárolhatja meg ezt az Uniroyal téli gumiabroncsot, a gumik.hu oldalon.

Az Uniroyal téli gumiabroncsok ideálisak nedves úttesteken

Egy új Uniroyal gumiabroncs típus az MS plus 77, amely terepjáróknak megfelelő változatban is kapható. Főként nagy és gyors gépkocsik számára ajánlott. Kifejlesztésekor, a gyártó szigorúan figyelembe vette az úttestek körülményeit a téli hónapok alatt, és ennek megfelelően fejlesztette ki a gumiabroncs technológiáját. Ez a modell is erős nedves és hideg úttesten, amely többek között a gumiabroncs középső és oldalsó részén elhelyezkedő széles bordázatnak köszönhető. Majdnem semmilyen más téli gumiabroncs nem veheti fel a versenyt vele. A hóval borított úttesten megfigyelhető jó gördülő magatartásért a finom lemezek felelősek, amelyek nagyon sűrűn és nagy számban helyezkednek el. A kis és kompakt gépjárművek vezetői előszeretettel használják az MS plus 6 gumit, mivel ezzel az Uniroyal téli gumiabronccsal biztonságosan közlekednek hideg és nedves időben is. Ez a gumiabroncs is megrendelhető online, a gumik.hu oldalról. Az Uniroyal gumiabroncsok különböző méretekben vásárolhatóak, így mindegyik autóvezető élvezheti e gumiabroncsgyártó tapasztalatát. Amennyiben Online üzletünkből rendel, lehetősége van a gumiabroncsok leszállítását szervizpartnereinkhez, vagy az Ön közelében lévő szervizhez kérni, az azonnali felszerelés érdekében.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is