Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Uniroyal négyévszakos gumiabroncs

A belga abroncs márka, az Uniroyal, neves az eső gumiabroncsok feltalálásáról, és ma már része a Continental Corporation-nek. Természetesen ezek a szakértők is tudnak, mindent, amit tudni kell a nyári és négyévszakos gumikról . Az Uniroyal négyévszakos gumik rendszeresen jelen vannak a különböző tesztek eredményeinek vezető pozícióiban. Egy nagyon jó négyévszakos abroncs az Uniroyal által az AllSeasonExpert. Ez tükrözi a cég örökségét, és ez különösen jól teljesít a nedves utakon. Használható egész évben. Rendkívüli kényelmet és maximális biztonságot nyújt száraz aszfalton, valamint a hóval borított felületeken. A futófelület mintázata kifejezetten a nyári és a téli használat követelményeinek felel meg. A nagy hosszanti futófelületél merevsége gátolja az oldalirányú alakváltozást. Így a terhelés jobban eloszlik, és kiválóan irányított, különösen akkor, ha száraz utakon gördül, biztosítva a jó kezelhetőséget kanyarodás közben.

Szuper tapadás havon

A V-alakú profil mintázat a futófelület középső részén megjelenít egy komplex kettős fülből készült elrendezést. Ez pozitív hatással van a tapadásra vezetés közben a hóval borított felületeken. Ezen felül, a középső nyelv optimalizálva lett téli használatra - az élesebben élezett szélek erősebben megtudnak kapaszkodni a hóban - így a féktávolság jelentősen lerövidült. A futófelület közepét uralja a széles barázda, amely összegyűjti a vizet és a sarat, ami különösen hasznos a rendetlen téli szezonban, és csökkenti az aquaplaning kockázatát. Ez teszi az Uniroyal négyévszakos gumikat ideális választássá minden időjárási körülmény között. Ez elérhető 13-16 colos méretben, a sebesség indexe 190, illetve 210 km/h között. Továbbá, egy speciális, funkcionálisan továbbfejlesztett változata is elérhető.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is