Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Toyo téli gumik – tökéletes nyugalommal minden helyzetben

A Toyo egy elismert japán gyártó, amely magas minőségű gumiabroncsokat készít a járművek széles körében. A Toyo különféle modelleket tervez és gyárt kifejezetten az európai piacra. A cég a fejlett technológia és anyagok alkalmazásával, a világ vezető autógyártók számára, mint az Audi , Renault , Mazda , és Mitsubishi - eredeti gumiabroncs felszerelést készít, valamint megbízható csere gumiabroncsokat, amelyek elérhetők rendkívül versenyképes áron a gumik.hu webáruházban.

Kiváló úttartás hideg időjárásban a Toyo téli gumiabroncsokkal a gumik.hu-ról

A Toyo Snowprox termékcsalád vonal kifejezetten az európai, téli autópálya-használatra lett fejlesztve. A nemrég bevezetett Snowprox S943 biztosítja a stabilitást és kényelmet a kis, kompakt és középkategóriás személygépkocsik esetében. Kiváló teljesítményt nyújt hideg időjárásban autópályán a közepes méretű és a nagyobb autóknál, a Snowprox S953 a Toyo legújabb generációs téli gumija.

Az egyik legnépszerűbb modell a Snowprox S942 , mely magabiztos kezelhetőséget és stabilitást nyújt nagy sebességnél a különböző téli körülmények között. SUV tulajdonosoknak, javasoljuk a Toyo Open Country W/T modellt, amely egyben a téli eredeti berendezése az Audi Q7-es modelljének. A Toyo H09 egy új generációs téli gumiabroncs kisteherautókra, az Observe GSi-5 pedig személygépkocsikra és terepjárókra, amelyeket a rendkívüli hideg időjárási viszonyokra fejlesztettek ki.

Bármelyik modell is tetszik Önnek, minden bizonnyal értékelni fogja a rendkívül kedvező árat . Vásároljon két vagy több Toyo téli gumit a gumik.hu weboldalon, és akkor ingyenes szállítással kapja meg!

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is