Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Nexen téli gumiabroncs

A Nexen gumiabroncsok világszerte forgalomban vannak, több mint 60 éve. Atársaság tevékenységét megzavarta nyolc évvel az alapítása után az 1950 és 1953 között tartó koreai háború. Ez idő alatt több minden történt: a Nexen a tőzsde eladási listájára került 1976-ban, együttműködési megállapodás jött létre a Michelin társasággal, valamint az átlós gumikról radiálra állt át. A gumiabroncsok ettől a dél-koreai márkától már több éve kaphatók Európában, és megvásárolhatók a nagyobb online gumiabroncs kiskereskedőknél, mint a gumik.hu is. A gyártás Csehországban is folyamatban van, hogy fokozza a márka európai jelenlétét.

A Nexen gumik elsősorban személygépkocsikra és terepjárókra készülnek, és híresek a lenyűgöző ár-teljesítmény arányukról. 2013-ban az ADAC tesztelte a Nexen Eurowin 600 modellt 185/60 R15 T méretben, és első osztályú minősítést kapott száraz utakon. A gumiabroncs gazdaságos a kopásállóság szempontjából és az üzemanyag-fogyasztás is szemrevaló tényező. (Érdekes, hogy az Eurowin 600 valójában egy Roadstone gumiabroncs a Nexen név alatt forgalmazva).

A WinGuard Sport egy " igazi " Nexen téli abroncs . A gumi nagy széles futófelületi barázdái úgy vannak kialakítva, hogy megakadályozza az aquaplaning veszélyét - a külső vájatok fogazottak a jobb tapadásért havon, míg a belsők cikk-cakkban vannak elrendezve a jó stabilitáshoz nagy sebességnél (néhány méretben, ez a termék akár 240km/150 mérföld per óra sebességre is alkalmas). A kompakt autókra, rendelkezésre áll a Nexen WinGuard Snow'G , aminek hatalmas barázdái fokozzák a tapadást jégen és a havas utakon.