Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Nankang nyári gumik

Nyári Nankang gumik

A Nankang gumiabroncsokat egy Tajvani gyártó készíti a vállalat hosszú történelemre tekint vissza, mióta megkezdte az alacsony költségű, kiváló minőségű gumiabroncsok gyártását 1959-ben.

Nyári sport gumik a Nankangtól

A négy egyenes,a nagyon széles hornyok és a sport modell biztosítja a teljes vízelvezetőt. Továbbá, a . A lamellák csökkentik a gumiabroncs merevségét, és lehetővé teszi a zajszint csökkentését. Így még sport vezetők is élvezhetik a kellemes vezetést.

Gumiabroncsok a maximális vezetési kényelemért

A multi-lamella kialakítása Nankang Nyári gumik csökkenti a felületi merevséget és a keresztirányú hornyok zajcsökkentő funkcióval rendelkeznek. Az eredmény egy csendes és nagyon kényelmes vezetés.

Még gazdaságosabb

Nankang nyári gumik egy rendkívüli innovatív gumi keverékből készültek ,magas szilícium-dioxid tartalommal. Ennek eredménye egy érzékelhetően csökkent gördülési ellenállás, ami hozzájárul a magas élettartamhoz. A speciális profilú kialakítás merevségét biztosít, és megakadályozza az egyenetlen gumikopást, biztosítva a gumiabroncs egységes minőségét a teljes élettartama során.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is