Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Michelin nyári gumiabroncs

Michelin – a legjobb minőség a nyárigumik között

A véleménykutatások kimutatták, hogy a Michelin nyárigumik a legkedveltebbek közé tartoznak. Az egyik leggyakrabban emlegetett okok között van a hosszú ideig megőrzött kiváló minőségük. Ez áll a gépkocsigyártók azon döntése mögött, hogy a gyári modelekre Michelin gumikat szerelnek fel. A MICHELIN a legszélesebb körben elismert abroncs márka az európai fogyasztók között (2011-ben, a TNS Sofres által, a hat legfontosabb európai piacon végzett felmérés) a vizes úton nyújtott biztonság és a közúti közlekedésbiztonsághoz való hozzájárulás tekintetében.

Allandó fejlesztés a legmagassabb fokú kényelem érdekében

A Michelin nyárigumik folyamatos fejlesztés alatt állnak. A cég a jövedelem egy részét a kutatásba és a továbbfejlesztésbe fekteti be. A sofőrök a cég azon tapasztalatából is nyernek, hogy a Formula 1-es versenyzőket támogatja.. A következetes fejlesztés eredményeként kerülnek piacra a kiváló minőségű és kényelmes Michelin nyárigumik. .

A Michelin nyárigumik a legmagassabb igényeknek is megfelelnek,

Kopromisszum nélküli teljesitmény a Michelinnél. MICHELIN abroncsokkal nem kell választania a biztonság, a hosszú élettartam és az üzemanyag-megtakarítás között. Középpontban a közúti közlekedésbiztonság. A Michelin elkötelezett a közúti közlekedésbiztonság iránt.A Michelin nyárigumikkal üzemanyagot takarit meg. Érdemes figyelembe venni a „takarékos gumiabroncsok“ nagy választékát. A Michelin nagy hangsúlyt helyez a takarékos gumiabroncsok gyártására, előzetesen megvizsgálva a környezetre gyakorolt káros hatást és a megtakaritott összeget. A Michelin gumik használatával csökkent mennyiségű CO2 kerüla légkörünkbe. A 90-es évek óta naygmértékben hozzájárultak ahhoz, hogy kevesebb üzemanyag használódjonel és ezáltal kevesebb CO2 szennyezze a környezetünket. Abban az esetben, ha az összes személy- és tehergépkocsira csak takarékos abroncsokat szerelnének fel, évente 4.5 milliárd liter gázolajjal és 1.5 liter benzinnel kevesebb használódna el. Akár egyenes vonalban gyorsít, akár nagy sebességgel kanyarodik, mindig optimális lesz a tapadás.Kanyarodás közben megváltozik a tapadási felület formája, de az útfelülettel kapcsolatban lévő gumifelület nagysága nem változik. A Pilot Super Sport kiaknázta a repülési és gépjármű iparágak által használt legfrissebb digitális szimulációs szoftverek által kínált lehetőségeket. Ezen csúcstechnológiájú eszközöknek köszönhetően az erők és a hőmérsékletek egyenletesebben oszlanak el a tapadási felületen.