Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben
Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

0036 199962550036 19996255

Michelin négyévszakos gumiabroncs

A Michelin az egyik legismertebb márkanév bármely iparágban, és következetesen tagja a világ három legnagyobb gumiabroncs-gyártójának. A vezető gyártó forgalmazza a magas minőségű eredeti és utángyártott prémium abroncsait. A Michelin hírneve valóban vitathatatlan, így ez egy igazán vonzó márka a minőség-tudatos vezetők számára.

Sokan választják a szezonális kerékcserét, hogy felkészítse a járművet a melegebb vagy a hidegebb hónapokra. Azonban a modern négyévszakos gumik már annyira hatékonyak, hogy egyre több és több ügyfél alkalmazza őket speciális társaikkal szemben - különösen azokon a területeken, ahol a tél hozta hideg időjárás olykor esős, nem nagy a hó, és az utak általában jól karban vannak tartva. Míg a Michelin modellek főként nyári és téli specialisták, amelyek középpontjában a kiváló teljesítmény áll, ennek ellenére a sokoldalú négyévszakos gumik is várják az ügyfeleket.

Remek kezelhetőség bármilyen időjárás alatt a Michelin négyévszakos gumikkal

Ha a minőség áll az Ön listájának tetején, a Michelin Pilot Sport A/S Plus minden bizonnyal kielégíti az elvárásait. Ez az ultra-nagy teljesítményű négyévszakos abroncs látszólag végtelen tapadást nyújt száraz és nedves aszfalton, mindezt egy rendkívül széles hőmérséklet-tartományban. Havon, a gumiabroncs kiegyensúlyozott viselkedést mutat alkalmi vezetés során - bár a dinamikus vezetés jégen és a hóval borított utakon a Michelin dedikált téli gumikkal előnyösebb lenne.

A gumik.hu prémium négyévszakos gumikat kínál nagyon versenyképes áron , és kiváló ügyfélszolgálatunk még több értéket ad a befektetéséhez Michelin minőségben. Továbbá, a szállítás Magyarországon belül teljesen ingyenes , ha Ön most két vagy több gumiabroncsot rendel online shopunkban!

^