Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Maxxis téli gumik – alkalmas és megbízható, az Ön igényeire szabva!

A Maxxis egy jó hírű amerikai gumiabroncs gyártó, amely igen változatos gumiabroncsokat kínál a járművekre, kezdve a kerékpároktól a nagy ipari gépekig. A leginkább ismert a Maxxis személygépkocsi gumi és a SUV abroncsok , amelyek jó értékelést kaptak a minőség és a magas ár-érték arányra.

Közel az év egyik egész felében, a klíma és a kormány megkövetleik, hogy téli alkalmatosságra kifejlesztett és igazolt gumiabroncsokat használjunk. A Maxxis téli gumik rendkívül csábítóak a vezetők számára, akiknek szükségük van megbízható, minőségi termékekre elfogadható áron - természetesen sehol sem ésszerűbb vásárolni, mint a gumik.hu webáruházban. Bárhol és bármit vezet, a Maxxis téli modellek és méretek sokfélesége biztosítja, hogy mindenki megtalálja a magának megfelelő terméket.

Tedd ezt a telet a legjobbá a Maxxis gumiabroncsokkal a gumik.hu-ról

A Maxxis a téli modellek széles skáláját kínálja, többféle típusú járműre és alkalmazásra. A személygépkocsi vezetők biztosan érdekeltek lesznek a Maxxis WP-05 Arctictrekker gumi iránt, ami egy új tervezési generációs abroncs, innovatív funkciókkal és fejlett gumivegyületekkel, hogy biztonságot nyújtson a különböző, kihívást jelentő vezetési körülmények között. A Maxxis MA- SW , MA-PW és SS-01 , kiváló irányítást nyújt a nehéz helyzetekben a SUV-oknak és könnyű tehergépkocsiknak, és a Maxxis MAW2 egy nagy lehetőség a kisteherautók számára és egyéb könnyű haszongépjárműveknek, amelyek a zord téli időjárásban utaznak.

Mindig megtalálja a legjobb termékeket egyedülálló árakon a gumik.hu webshopban. Rendelje meg most a két vagy több Maxxis téli gumit, és a kiszállítás Magyarországon belül nem kerül semmibe! A még nagyobb kényelemért, kattintson a " Több, mint 390 szervizpartner " gombra, és az új gumikat kiszállíttatjuk az Ön közelében található műhelybe azonnali felszerelésre.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is