Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben
Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

0036 199962550036 19996255

Hankook nyári gumiabroncsok

Hankook nyári gumik

A Hankook cég 1941-ben alakult,így a fiatalabb gumiabroncs-gyártók csoportjához tartozik. 1996 óta már Európában is jelen van. Annak ellenére, hogy rövid a története, a vállalatnak sikerült jelentős helyet elnyernie a vezető gumiabroncs-gyártók között. Ezt tükrözi az a tény, hogy számos autógyártó, mint a Volkswagen, a Renault, a Volvo és a Ford, a Hankook minőségi gumiabroncsait szereli eredeti berendezésként a különböző járművekre.

Hankook – Meggyőző kezelhetőség és kényelem

A Hankook nyári gumik elragadóak az optimalizált gördülési ellenállás és a nagyon alacsony gördülési zaj miatt. Ez nem csak magas hatékonyságot eredményez, de teljessé teszi a vezető kényelmét is. A Hankook nyári gumik egyes sajátosságai :
  • Nagy kormányzási pontosság
  • Optimális iránytartás
  • Kiváló kezelhetőség

A megfelelő tapadás minden felületen

Függetlenül a száraz vagy nedves úttól, a Hankook nyári gumik mindig optimális tapadást és kezelhetőséget mutatnak. A gumik rendkívüli teljesítményének széles skálája kiteljesedett a nagyon jól kiegyensúlyozott felületi nyomással.

A Hankook nyári gumik bizonyítanak a tesztek során

A jól ismert magazinok tanúsítják a Hankook nyári gumik nagyon jó vezetési teljesítményét, valamint a biztonságos vezetési élményt. A "sport auto" - német autós magazin - 2012-es nyári gumiabroncs tesztjén a koreai gumiabroncsgyártó nyerte meg az első pozíciót fékteljesítmény kategóriában. A felülvizsgálat során fékezéskor 60 mph-nál a nyári Hankook gumiabroncsok a legalacsonyabb pontokkal rendelkező versenyző előtt álltak meg, teljes 26 lábbal.