Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Goodyear nyári gumiabroncs

Teljes kényelem a Goodyear nyárigumikkal

Ha manapság megnézzük a globális Goodyear márkát – annak több ezer áttörésnek számító ötletével, innovációjával, új találmányával, kiváló minőségű termékével és fejlesztésével –, a társaság alapítóinak merész, újító és józanul gondolkodó szellemét láthatjuk magunk előtt. Manapság a Goodyear a világ legnagyobb gumiabroncsgyártó vállalata, hat kontinensen van jelen.A cég nem gumiabroncsokkal foglalkozó egységei a különböző gépjármű és ipari piacokat látják el gumitermékekkel.

Innovativ technológia a Goodyear gumiabroncsoknál

A Goodyear gumigyártó a piacra dobta a forradalmian új „Smartwear“ technológiát az OptiGrip vonal által. A fokozott koptatás esetében új és új rétegek vannak kitéve a kopásnak. Igy tökéletes teljesitményt nyújtanak a teljes élettatamuk alatt. 2009 – ben a Goodyear kiadta a "FuelSaving" gumiabroncsot ,amely fokozott tapadású, nedves útfelületen rövidebb féktávolságot biztosító abroncs. Az előnyei a következőek: „A” besorolású nedves tapadás, rövidebb féktávolságok a magabiztos vezethetőséghez, jobb fékhatás nedves útfelületen és kisebb gördülési ellenállás, alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás Megfelelő abroncs mindenféle modellre Ha manapság megnézzük a globális Goodyear márkát – annak több ezer áttörésnek számító ötletével, innovációjával, új találmányával, kiváló minőségű termékével és fejlesztésével –, a társaság alapítóinak merész, újító és józanul gondolkodó szellemét láthatjuk magunk előtt. Manapság a Goodyear a világ legnagyobb gumiabroncsgyártó vállalata, hat kontinensen van jelen. A Goodyear márkájú gumiabroncsokon kívül a társaság több más, jól ismert és elfogadott márkát is gyárt. Az új ActiveBraking Technology fékezés közben fokozza a tapadást. Az eredmény? Rövidebb fékút, amikor a legnagyobb szükség van rá.

A Goodyear nyárigumik a legjobb értékelést érték el

Az innovativ technológiájuk eredményeként mindig kiváló eredményeket értek el . A német szakfolyóirat "AutoBild Sportscars" tesztelésén a „kitűnő " minősitést kapták. A véleményük szerint a Goodyear nyárigumik valódi All-Round tehetségek, úgy a száraz, mint a nedves úton egyaránt. A Goodyear nyárigumik fokozott tapadású, nedves útfelületen rövidebb féktávolságot biztosító abroncsok. A "Sportauto" szakfolyóirat úgy értékelte ki, hogy a Goodyear Eagle F1 Asymmetric2 egy valódi erő a nedves úton, igy szinte minden kategóriában a maximális értékelést kapta.

Kiváló minőség alacsony áron

A kiváló minőség nem emeli fel a Goodyear gumik árát, hanem továbbra is fennttartják a nagyszerű ár- minőség arányt. A Goodyear gumik a legjobb választást jelentik mind a személyautók, mind a kisteherautók esetében.