Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Fulda nyári gumik

Fulda nyári gumik

A Fulda vállalat német prémium minőségű gumikat kínál. Az 1900-ban alapított Fulda gumigyártócég hosszú távú és sikeres történelemre tekint vissza.1962 óta, ez a márka már része a Goodyear gumiabroncsgyártó cégnek és kiváló minőségű gumikat kínál nagyon alacsony áron. A cég sikere az innovatív szellemből, a folyamatos kutatásból és fejlesztésből származik.

A Fulda nyári gumik a német prémium technológiát tükrözik

Ezeknél a gumiknál, a gumiabroncs gyártója különösen a maximális biztonságra és a kiváló vezetési kényelemre összpontosít. A Fulda nyári gumik optimális tapadást és precíz kezelhetőséget nyújtanak minden felületen és minden időjárási körülmény között. A futófelület barázdák kétszeres szögben helyezkednek el , amely garantálja a zavartalan üzemeltetést és a víz megbízható elvezetését, amikor a vízencsúszás kockázata lép fel. Ezért, a Fulda nyári gumik tökéletes együttese a:
  • Biztonságnak
  • Kényelemnek
  • Hatékonyságnak

Garantált a magas futásteljesítmény

A járművek több ezer mérföldet mennek a Fulda nyári gumikkal - mindig garantált biztonsággal, és a legmagasabb minőségi követelményekkel. Függetlenül a sebességtől, a gumik egyenletes kopást mutatnak alacsony gördülési ellenállással. Fénypontja az üzemanyag-hatékonyság, az innovatív technológiának köszönhetően. Németország jól ismert minőségellenőrző szervezete a TÜV Süd magas színvonalat tanusított a Fulda nyári gumiknak 2012-ben . Magas követelmények nyári gumikhoz? A Fulda szolgáltatja!

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is