Payment Banner

Fulda nyári gumikMárka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:

Fulda nyári gumik

A Fulda vállalat német prémium minőségű gumikat kínál. Az 1900-ban alapított Fulda gumigyártócég hosszú távú és sikeres történelemre tekint vissza.1962 óta, ez a márka már része a Goodyear gumiabroncsgyártó cégnek és kiváló minőségű gumikat kínál nagyon alacsony áron. A cég sikere az innovatív szellemből, a folyamatos kutatásból és fejlesztésből származik.

A Fulda nyári gumik a német prémium technológiát tükrözik

Ezeknél a gumiknál, a gumiabroncs gyártója különösen a maximális biztonságra és a kiváló vezetési kényelemre összpontosít. A Fulda nyári gumik optimális tapadást és precíz kezelhetőséget nyújtanak minden felületen és minden időjárási körülmény között. A futófelület barázdák kétszeres szögben helyezkednek el , amely garantálja a zavartalan üzemeltetést és a víz megbízható elvezetését, amikor a vízencsúszás kockázata lép fel. Ezért, a Fulda nyári gumik tökéletes együttese a:
  • Biztonságnak
  • Kényelemnek
  • Hatékonyságnak

Garantált a magas futásteljesítmény

A járművek több ezer mérföldet mennek a Fulda nyári gumikkal - mindig garantált biztonsággal, és a legmagasabb minőségi követelményekkel. Függetlenül a sebességtől, a gumik egyenletes kopást mutatnak alacsony gördülési ellenállással. Fénypontja az üzemanyag-hatékonyság, az innovatív technológiának köszönhetően. Németország jól ismert minőségellenőrző szervezete a TÜV Süd magas színvonalat tanusított a Fulda nyári gumiknak 2012-ben . Magas követelmények nyári gumikhoz? A Fulda szolgáltatja!

Mi felszereljük az
Ön gumiabroncsait!

Választhat az Ön lakhelye
közelében levő
szervizpartnereink közül

Clients opinions

Shop rating
more
x