Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Federal nyári gumiabroncs

Federal nyári gumiabroncsok

A Federal nyári gumiabroncsok alacsony költségvetéssel rendelkező gépjárművezetőknek ajánlott, akik alacsony áron kívánnak gumiabroncsokat beszerezni. A Federal gumiabroncsok alacsony gördülő ellenállással rendelkeznek, amely megfelelő kényelmet biztosít vezetés közben, csökkenti az üzemanyag fogyasztást, és a modern profil kellemes külsőt biztosít a gépjármű számára.

Jól viselkedik bármilyen időjárási feltételek mellett

A Federal nyári gumiabroncsok lenyűgözően bizonyítják, hogy az autóvezetőknek nem szükséges kompromisszumokat kötni a gumiabroncsok viselkedését illetően, olcsó gumik vásárlásakor. A Federal gumik magabiztosan viselkednek úgy nedves, mint száraz úttesten is, valamint fékezés esetén is. A teljesítménnyel kapcsolatos tulajdonságok optimális tapadást biztosítanak az úttesten, ezáltal sportosabb vezetési stílust téve lehetővé.

Federal nyári gumiabroncsok tesztjei

Habár az áruk nagyon alacsony, a Federal nyári gumiabroncsok kiemelkedő eredményeket értek el teszteléseken. Az “Autobild” a 2012-es gumiabroncsokat “alacsony árú nyári gumiabroncsokként jellemezte, amelyek jó tapadással rendelkeznek száraz úttesten.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is