Payment Banner

Federal nyári gumiabroncsokMárka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:

Federal nyári gumiabroncsok

A Federal nyári gumiabroncsok alacsony költségvetéssel rendelkező gépjárművezetőknek ajánlott, akik alacsony áron kívánnak gumiabroncsokat beszerezni. A Federal gumiabroncsok alacsony gördülő ellenállással rendelkeznek, amely megfelelő kényelmet biztosít vezetés közben, csökkenti az üzemanyag fogyasztást, és a modern profil kellemes külsőt biztosít a gépjármű számára.

Jól viselkedik bármilyen időjárási feltételek mellett

A Federal nyári gumiabroncsok lenyűgözően bizonyítják, hogy az autóvezetőknek nem szükséges kompromisszumokat kötni a gumiabroncsok viselkedését illetően, olcsó gumik vásárlásakor. A Federal gumik magabiztosan viselkednek úgy nedves, mint száraz úttesten is, valamint fékezés esetén is. A teljesítménnyel kapcsolatos tulajdonságok optimális tapadást biztosítanak az úttesten, ezáltal sportosabb vezetési stílust téve lehetővé.

Federal nyári gumiabroncsok tesztjei

Habár az áruk nagyon alacsony, a Federal nyári gumiabroncsok kiemelkedő eredményeket értek el teszteléseken. Az “Autobild” a 2012-es gumiabroncsokat “alacsony árú nyári gumiabroncsokként jellemezte, amelyek jó tapadással rendelkeznek száraz úttesten.

Mi felszereljük az
Ön gumiabroncsait!

Választhat az Ön lakhelye
közelében levő
szervizpartnereink közül

*Az árak tartalmazzák az áfát és a szállítási költségeket Magyarország területén.

Clients opinions

Shop rating
more