Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben
Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

0036 199962550036 19996255

Debica nyári gumik

Debica a gumiabroncspiacon 1937-től kezdődően jelenik meg.1995-től a Debica S.A. néhány részvényét megvásárolta az amerikai Goodyear Tire & Rubber.
Az innováció és a fejlesztés által a vállalatnak sikerült a termékek mindenik új generációját magassabb minőségi szintre emelni. Az új Debica gumiabroncsok kiváló kormányozhatóságot és kényelmet nyújtanak úgy a száraz, mint a nedves utakon.
A brand továbbra is megfizethető alternatívákat ajánl a piacon elérhető prémiumkategóriájú gumiabroncsok közül. Az összes gumit az európai szabványokat betartva EU-s abroncscímkével látják el, amely három kritérium alapján értékeli ki a gumiabroncsokat: az üzemanyag-fogyasztás, a nedves úttesten való tapadás és a külső gördülési zaj.

Debica nyári gumiabroncsok - kiváló minőség megfizethető áron

A nyári gumik közül ajánljuk a Debica Presto és a Furio profilokat - kiváló minőségü gumiabroncsok, amelyek garantálják az jó állóképességet, a biztonságot és a kényelmet nagy sebesség esetében is. A Debica Presto asszimetrikus mintázatú gumiabroncs, amely nagyszerüen teljesit bármilyen is az időjárás. A Debica Furio gumi az innovatív kinézete és a nagy sebességhatára által vonzza az autótulajdonosok figyelmét. A kötött forgásirány V alakú mintázatot hozott létre a kanyarokban való jobb stabilitás érdekében. A profil jelegzetessége a sok csatorna - ezek megelőzik az aquaplaning-jelenség kialalulását.

. A szakembereink segitségére lehetnek , hogy a legmegfelelőbb Debica nyári gumit válassza az autójára. Rendeljen már most a gumik.hu webáruházban.