Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Bridgestone téli gumiabroncs

Télen is vezessen biztonságosan a Bridgestone téligumikkal

Amikor a Nap sugarai egyre inkább veszitenek az erejükből és közeledik az ősz, majd a tél, a járművezetők keznek egyre gyakrabban gondolni a téligumikra. Ilyen nagy horderejű döntés előtt komolyan fontolóra kell venni a Bridgestone téli gumikat is. A Bridgestone már 1931-től újabbnál újabb téligumikat fejleszt ki és gyárt, amelyek a legmagassabb minőségi normáknak is megfelelnek.. Igy a Bridgestone cég állandóan innovatív megoldásokat fejleszt ki a jeges úton való maximális biztonság érdekében.

Bridgestone – optimális tapadás a szélsőséges időjárási viszonyok között is

A Bridgestone téligumik skandináv időjárási viszonyok között vannak kifejlesztve és tesztelve,igy optimális teljesitményt tudnak nyújtani még a legnehezebb körülmények között is. A téligumik kifejlesztésénél figyelembe van véve az összes eshetőség, az abroncsok pedig folyamatosan tesztelve és adaptálva vannak.különleges figyelem van forditva a kezelhetőségnek és a kényelemnek.

Bridgestone téligumik - az élen minden kategóriában

A technológia és a biztonság mindig fontos szerepet játszott a Bridgestone cég filozófiájában. Ezeket figyelembe vették minden gumitipus tervezésénél és fejlesztésénél.. A japán, Bridgestone gumigyártó cég premium minőségű gumikat gyárt, amelyek bármilyen meteorológiai körülmények között bizalommal használhatóak, mert a száraz és a hóval boritott úton egyaránt garantálják a biztonságos utazást.

Legfrissebb technológia a maximális biztonság érdekében

A Bridgestone elkötelezett amellett, hogy a legnehezebb útviszonyok mellett is garantálja az Ön biztonságát. Ezért a Bridgestone lamellás abroncsait a téli utak széles palettájára optimizálta. Precízen megmunkált téli futófelület és a legmodernebb anyagok kínálnak kimagasló tapadást, stabilitást és fékhatást fagyos útfelületen, havon és jégen, valamint vizes úton. A Bridgestone lamellás szériájával Ön az úr, ha átautózza a telet. Ha beáll a tél, vállalata működését és versenyképességét rábízhatja a Bridgestone prémium lamellás abroncsainak erejére és megbízhatóságára. A legújabb innovatív anyagokat és futófelületeket hadra fogva a Bridgestone lamellás abroncsai kiváló biztonságot, időtállóságot és üzemanyag-gazdaságosságot nyújtanak, még a legváratlanabb körülmények közt is. A Bridgestone fejlett lamellás palettája több módon is segít abroncsai üzemben tartási költségeit csökkenteni, valamint felülkerekedni környezetén. Ultra modern technológiával csökkentették a zajkibocsátást.

A Bridgestone téligumik - a gumitesztek győztesei

A Bridgestone téligumik folyamatosan kiváló minősitést értek el a szakfolyóiratok tesztelésein, sőt győztesekként kerültek ki ezekből a küzdelmekből. Gyakran és elsöprően be volt bizonyitva, hogy a Bridgestone gumik igazi “tehetségek“

Bridgestone - a legjobb ár-minőség arány

A Bridgestone téligumik nem csak a teljesitményükkel nyernek meg sokakat, hanem az árukkal is. A Bridgestone gumik vásárlói az alacsony árak mögött a legkiválóbb minőségre számithatnak, különösképpen a száraz és a havas úton való tapadás terén. A Bridgestone téligumik ismételten meggyőznek az általuk biztositott teljesitményükkel, tartósságukkal és kényelmükkel."