Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Atturo nyári autógumik

A SUV, crossover, vagy kisteherautója esetenként letér a járt útról, de valószínűleg a legtöbb időt sima aszfalton utazik. Különösen nyáron, amikor nem szívesen találkozik rosszabbal, mint egy kis eső, a gumiknak jó-menettulajdonságokkal kell rendelkezzenek. Ma, a modern SUV-ok és a sport teherautók utca-központú alacsony profilú gumiabroncsokat használnak, melyek nagyban eltérnek a terjedelmes, traktor-szerű, szennyeződés-szerető gumiktól.

Az Atturo Az850 modellt arra tervezték, hogy megfeleljen a modern, civilizált fajta teljesítményű haszonjárművek követelményeinek. A feljavított gumikeverék, merev keretek, viszonylag alacsony profil, és aszimmetrikus mintázat, biztosítják a közúti vezetést és kényelmet. A csökkentett gördülési ellenállásnak köszönhetően kevesebb zajt generál és kisebb az üzemanyag-fogyasztás, és a jobb nagysebességű hőelvezetés biztosítja a következetesebb kezelhetőséget és a hosszabb élettartamot.

Jó, megfizethető futócipő a SUV-jára

A másik megoldás az Atturo Az800, egy megfizethető UHP abroncs a nagy teljesítményű SUV-ok és a sport teherautókra a modern utakon. A Tajvanban gyártott Atturo gumiabroncs a Federal saját márkája, ezek úgy vannak megépítve, hogy megfeleljenek a szigorú minőségi előírásoknak. Mint a többi termék, az Atturo is, két éves garanciával jár az anyag és gyártási hibák esetén.

Ezen a nyáron a gumik.hu forgalmazza a rendkívül olcsó Atturo autópálya-terep gumikat a SUV, crossover, vagy kisteherautójára. Az ingyenes szállítás Magyarországon belül, és a rendelkezésre álló fizetési módok teszik az online vásárlást még kényelmesebbé. Használja ki ajánlatunkat, és élvezze a minőségi termékeket verhetetlen áron!