Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Aeolus négyévszakos gumik – boldogan utazhat egész évben!

A Aeolus gumik jó hírnevet szerzett a piacon a költség-orientált autósok körében azáltal, hogy megbízható teljesítményt nyújt. Az árak tekintetében leszoritotta a többi márkát, mégis sikerült átadni egy magasszintü minőséget, igy értékes befektetésnek számitva. A kedvezményes árú, minőségi gumiabroncsok népszerűsége az Egyesült Királyságban minden bizonnyal lehetőséget ad, hogy az Aeolus bizonyítsa hasznosságát ezen az igényes piacon, és a kínai vállalat nagyon céltudatos ennek megvalósitásában

A négyévszakos abroncsok iránti növekvő kereslet az összes fontos gyártó felé irányult, és az Aeolus sem tudta figyelmen kívül hagyni ezt az igényt. Ennek eredményeként, a cég kifejlesztette saját vonalát a négyévszakos gumiabroncsokból, biztosítva, hogy az európai minőségi elvárásoknak és a kért teljesítménynek teljes mértékben megfeleljenek. Az Aeolus négyévszakos abroncsok minden időjárási körülmények között jól teljesitenek. A legtöbb személygépkocsi márkára és modellre tudunk ajánlani Aeolus gumit a SUV webáruházunkban, igy biztosan megtalálja azokat, amelyek tökéletesen megfelelnek az Ön járművére.

Biztonság egész éven át meglepően alacsony árakon

Az Aeolus 4SeasonAce AA01 egy kiegyensúlyozott négyévszakos abroncs személyautókra, amely magán viseli a '˜Mud & Snow'™ jelzést, valamint a hópehely jelzést, amely azonositja a gumiabroncsokat amelyek teljes mértékben megfelelnek a téli időjárási viszonyoknak is. A mély futófelület és széles körbefutó barázdák hatékonyan eltávolítják a vizet és a havat a gumiabroncs alól, igy javítja a súrlódást, és segít az aquapalnning esetében.

A gumik.hu webáruházban, bármikor megtalálja az Ön igényeinek tökéletesen megfelelő gumiabroncsokat verhetetlen árakon. Az Aeolus négyévszakos gumik egész éven át tartó kiváló teljesitményt nyújtanak megfizethető árakon. Áruházunkban a legelőnyösebb feltételek mellett vásárolhatja meg. A Magyarország területére való szállitás ingyenes, ha legalább 2 darab gumiabroncsot rendel. Ugyanakkor, az Ön rendelkezésére bocsátunk egy országos szerviz-hálózatot, ahol szakemberekkel felszereltetheti a gumiabroncsokat.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is