Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Star Performer Nova Van 215/70 R15C 109/107R

Új
Star Performer

Star Performer Nova Van
215/70 R15C 109/107R

A gumiabroncsok méretei
215/70 R15C 109/107R  Cserél 
elérhetőség
készleten
Gumiabroncs
Nyári gumi
Gyorsaság
R: Jóváhagyott akár 170 km/h
EAN
6959956792061
Article Number
D-130540
Gumicímke / Hatékonysági osztályok
DEX

csak
Ft 24.741

Árucikk hozzáadása az összehasonlításra

Miért vásárol tőlünk?
Ingyenes kiszállítás*
14 napos visszatérités
Több, mint 390 szervizpartner

Örömmel mutatjuk be a Star Performer Nova Van nyári gumiabroncsokat, egy kivételes terméket, amely arra lett tervezve, hogy felemelje a nyári vezetési élményt. Ezek a gumiabroncsok szakértői módon lettek mérnöki megoldással optimalizálva a melegebb hónapokban történő teljesítmény növelésére, biztosítva ezzel az úton való megbízhatóságot és hatékonyságot. Lent részletezzük azokat az előnyöket, amelyek megkülönböztetik a Star Performer Nova Van nyári gumiabroncsokat:

  • Optimalizált Tapadás és Kezelhetőség: A Star Performer Nova Van gumiabroncsok kifejezetten arra lettek tervezve, hogy kiemelkedjenek a nyári körülmények között, kiváló tapadást és kezelhetőséget biztosítva. Ez egy sima és biztonságos vezetési élményt garantál, lehetővé téve a sofőrök számára, hogy a legnagyobb bizalommal manőverezzenek.
  • Gazdasági Hatékonyság: Fejlett technológiai innovációk bevonásával ezek a gumiabroncsok nemcsak a vezetési élvezetet szolgálják, hanem a pénzügyi előnyöket is. Hatékonyságuk jelentős üzemanyag-megtakarítást eredményez, gazdaságos választást kínálva az igényes vezető számára.
  • Páratlan Tartósság: A hosszú élettartam szem előtt tartásával készült Star Performer Nova Van nyári gumiabroncsok tartós teljesítményt ígérnek. Ez a tartósság lehetővé teszi, hogy élvezze a nyári vezetés örömeit anélkül, hogy a gumiabroncsok korai kopása miatt aggódnia kellene.
  • Élettartam Garancia Biztosítás: A Delticom minőségre és ügyfél-elégedettségre való elkötelezettségével összhangban ezek a gumiabroncsok kiterjedt élettartam garanciával rendelkeznek. Ez a kötelezettségvállalás hangsúlyozza bizalmunkat a termékben és nyugalommal tölti el Önt.
*Az árak tartalmazzák az Áfát és a szállítás ingyenes, amennyiben több mint 1 darab abroncsot rendel. Motorkerékpárgumi rendelése esetén nem számítunk fel szállítási költséget már 1 darabtól sem.