Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Star Performer Comet 175/70 R13 82T

Star Performer

Star Performer Comet
175/70 R13 82T

A gumiabroncsok méretei
175/70 R13 82T  Cserél 
elérhetőség
készleten
Gumiabroncs
Nyári gumi
Gyorsaság
T: Jóváhagyott akár 190 km/h
EAN
6959956791460
Article Number
D-130469
Gumicímke / Hatékonysági osztályok
DEX

csak
Ft 12.874

Árucikk hozzáadása az összehasonlításra

Miért vásárol tőlünk?
Ingyenes kiszállítás*
14 napos visszatérités
Több, mint 390 szervizpartner

A Star Performer Comet nyári gumiabroncs, amely kivételes teljesítményt ötvöz páratlan megfizethetőséggel. Ez tanúbizonysága annak az elkötelezettségnek, hogy kivételes értéket nyújtson minőség feláldozása nélkül.

  • Tökéletesített üzemanyag-hatékonyság: A Star Performer Comet alaposan megtervezett, hogy fokozza az üzemanyag-hatékonyságot. Optimalizált profilja és gumikeveréke kulcsfontosságúak egy olyan menet biztosításában, amely nem csak sima, de csendes is, ezzel emelve az összes vezetési élményt.
  • Növelt Biztonság Nedves Felületeken: A biztonság elsődleges fontosságú, különösen kedvezőtlen időjárási körülmények között. A Star Performer Comet ezt a kritikus igényt egy speciális futófelületi keverékkel és tervezéssel szolgálja ki. Ezek a jellemzők harmóniában működnek annak érdekében, hogy jelentősen javítsák a biztonságot nedves és esős utakon, így nyugalmat kínálva a vezetőknek még kihívásokkal teli vezetési szituációkban is.
  • Páratlan Ár-érték Arány: A Star Performer Comet stratégiailag azok számára van pozícionálva, akik költségtudatosak, de nem akarnak kompromisszumot kötni a megbízhatóság terén. Tökéletes egyensúlyt képvisel az ár és a teljesítmény között, így magát mint ideális választást állítva fel azok számára, akik egyaránt prioritásként kezelik az értéket és a minőséget.
  • A Gazdaságos Vezetés Választása: A Star Performer Comet választása azt jelenti, hogy egy megbízható és költséghatékony gumiabroncsot választ. Azok számára készült, akik egyensúlyt keresnek a kiadások minimalizálása és a teljesítmény maximalizálása között.
*Az árak tartalmazzák az Áfát és a szállítás ingyenes, amennyiben több mint 1 darab abroncsot rendel. Motorkerékpárgumi rendelése esetén nem számítunk fel szállítási költséget már 1 darabtól sem.