Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Nokian HT 285/60 R18 116H SUV

Nokian

Nokian HT
285/60 R18 116H SUV

A gumiabroncsok méretei
285/60 R18 116H SUV  Cserél 
elérhetőség
Sajnos ez a gumi nem található meg állományunkban.
Gumiabroncs
Nyári gumi
Gyorsaság
H: Jóváhagyott akár 210 km/h
EAN
6419440284446
Article Number
R-238992
Gumicímke / Hatékonysági osztályok
DEX

Sajnos ez a gumi nem található meg állományunkban.
csak
Ft 36.815

Árucikk hozzáadása az összehasonlításra

Miért vásárol tőlünk?
Ingyenes kiszállítás*
14 napos visszatérités
Több, mint 390 szervizpartner

A Nokian HT SUV kiváló teljesitményt nyújt az aszfalton, de nagyszerüen viselkedik a főutakon is : egy SUV-al is könnyedén lecsúszhat a sima főútról a kanyargós mellékutakra, amelyeken a homok és kavics miatt nehéz vezetni.

A Nokian HT SUV abroncs a sokoldalú SUV vezetéshez volt kifejlesztve. A gumiabroncs szerkezete magában foglal két nagyon szilárd spirálisan nylonnal tekercselt acélövet. Ezek biztositják a szilárdságát, az egyenletes vezetést és a sebességbiró képességét.


Az aszimetrikus , nem kötött forgásiránnyal rendelkezö mintázata nemcsak nagyszerü megjelenést nyújt a guminak, hanem fokozott tapadást is úgy száraz, mint esös körülmények között is. Ez a futófelület tökéletesen megfelel a könnyű haszongépjárművekre a regionális utakon és az autópályákon egyaránt.

A futófelület megakadályozza, hogy a kis kövek beágyazódjanak a barázdákba . Az öntisztító futófelület minimálisra csökkenti azon kövek mennyiségét amelyek elakadnak a gumiabroncs mintázatában.

A homokos utakkal és más puha felületekkel való megbirkozás végett vannak off-road karmai. Az off-road karmai a tapadási felületen vannak, igy a vontatás és a fékezés hatékonyabb lesz.

Nokian Cool Silica - futófelületi keverék garantálja tapadást minden körülmények között.

Az új Nokian Cool szilikagél, a különösen igényes és gyorsan változó körülményekhez, jelentős hőmérséklet-ingadozásokhoz volt kialakitva.

Az abroncs kiváló tapadást nyújt nedves és száraz utakon. Kopásállósága kiváló . A gumiabroncs tulajdonságai, mind például a kopásállósága, az abroncs egész élettartama alatt kiválóak.

Az új Double Mud Stopper kiépitett érintkezési felület növeli a tartósságát a gumiabroncsnak és a felninek. Megakadályozza, hogy a piszok, a sár és a kis kövek kárositsák a gumiabroncsot és a felnit.

Széles méretválasztékot ajánlunk a T és H sebesség kategóriák esetében. A Nokian HT SUV legújabb tagja a nyári termékcsaládnak.


Tulajdonságai:
• Testre szabott tartósságot
• Kitűnő tapadás minden felületen
• Kényelmes gumiabroncs sokoldalú használatra.

*Az árak tartalmazzák az Áfát és a szállítás ingyenes, amennyiben több mint 1 darab abroncsot rendel. Motorkerékpárgumi rendelése esetén nem számítunk fel szállítási költséget már 1 darabtól sem.