Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Michelin Pilot Sport EV 255/45 R22 107V XL Acoustic, EV

Michelin

Michelin Pilot Sport EV
255/45 R22 107V XL Acoustic, EV

A gumiabroncsok méretei
255/45 R22 107V XL Acoustic, EV  Cserél 
elérhetőség
készleten
Gumiabroncs
Nyári gumi
Gyorsaság
V: Jóváhagyott akár 240 km/h
EAN
3528700691559
Article Number
R-448251
Gumicímke / Hatékonysági osztályok
DEX

csak
Ft 72.303

Árucikk hozzáadása az összehasonlításra

Miért vásárol tőlünk?
Ingyenes kiszállítás*
14 napos visszatérités
Több, mint 390 szervizpartner

Felvillanyozó úttartás - hosszú távra tervezve

Felvillanyozó úttartás - hosszú távra tervezve: elektromos sportautójával és a MICHELIN Pilot Sport EV abronccsal környezettudatos, halk és élvezetes vezetés vár Önre.

  • MICHELIN nagyteljesítményű nyári közúti abroncs elektromos járművekre
  • Magabiztos úttartás, nagy sebességgel is
  • Kiváló nedves tapadás, biztonságos autózás új és kopott futóval egyaránt
  • Óvja a környezetet, de ne mondjon le a sportos vezetési élményről sem!
  • Megnövekedett hatótáv
  • Alacsaonyabb zajszint - nyugodt, csendes autózás

Autózzon magabiztosan, hozza ki a legtöbbet nagytelejesítményű elektromos autójából!
A MICHELIN Formula-E bajnokságra kifejlesztett sportabroncsok örököseként a MICHELIN Pilot Sport EV abroncs megbízható úttartást biztosít, kanyarban 10%-kal stabilabb - akár nagy sebesség mellett is. Bízza magát az élethosszig tartó nedves tapadás teljesítményre, amelyet az ElectricGrip keverék technológia biztosít: a futó középső zónájában merevebb profilnak köszönhetően hatékonyabb az elektromos hajtású motor erőátvitele. Autózzon magabiztosan a nyári időszakban, hozza ki a legtöbbet nagyteljesítményű elektromos sportautójából úgy, hogy a biztonságról sem kell lemondania!

Környezettudatos választás és sportos vezetési élmény.
Óvja Ön is környezetünket, válassza hosszú élettartamú sportabroncsunkat, melynek tervezése és gyártása során maximálisan figyelembe vettük a környezetvédelmi szempontokat. A MICHELIN Pilot Sport EV abroncs MaxTouch Construction technológiával készült, amelynek köszönhetően a talpnyomat a lehető legnagyobb felületen biztosít kapcsolatot az útfelülettel, és a futófelületen egyenletesebben oszlanak el a gyorsulás, kanyarodás és fékezés közben fellépő erők, ezáltal kopásállóbb lesz a futó. A MICHELIN Pilot Sport EV abroncs karbonsemlegesen előállított és kiszállított termék, a Michelin által környezetkímélő (CO2-kibocsátást csökkentő) projektek elősegítésére alapított finanszírozási programnak köszönhetően. Nagyobb futásteljesítmény, környezetkímélő autózás.

Hosszabb utakat is bevállalhat.
A MICHELIN Pilot Sport EV abronccsal akár 60 km-rel is megnövekedhet nagyteljesítményű elektromos sportautójának hatótávja. A vállzónában található nagyteljesítményű GreenPower Compound keverék és a kevesebb alapanyag felhasználásával készült, vékonyabb övbetétek hatékonyan csökkentik a jármű energiafelhasználását. Élvezze tovább az autózást!

Élvezze a zenét, csökkentse a zajt!
20%-kal alacsonyabb észlelt zajszint: ez is a MICHELIN Pilot Sport EV csendes abroncsnak köszönhető! Az abroncs a vibrációs zajt hatékonyan csillapító Acoustic Technologyval készült, így Ön vezetés közben nyugodtan élvezheti a zenét, az abroncs zaja úgysem hallatszik be!

*Az árak tartalmazzák az Áfát és a szállítás ingyenes, amennyiben több mint 1 darab abroncsot rendel. Motorkerékpárgumi rendelése esetén nem számítunk fel szállítási költséget már 1 darabtól sem.