Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Michelin Pilot Sport 5 245/40 ZR18 (97Y) XL

Michelin

Michelin Pilot Sport 5
245/40 ZR18 (97Y) XL

A gumiabroncsok méretei
245/40 ZR18 (97Y) XL  Cserél 
elérhetőség
készleten
Gumiabroncs
Nyári gumi
Gyorsaság
(Y): Jóváhagyott akár több mint 300 km/h
EAN
3528705346799
Article Number
R-454714
Gumicímke / Hatékonysági osztályok
DEX

csak
Ft 68.961

Árucikk hozzáadása az összehasonlításra

Miért vásárol tőlünk?
Ingyenes kiszállítás*
14 napos visszatérités
Több, mint 390 szervizpartner

MICHELIN Pilot Sport 5: a legtöbb, ami a sportos autózásból kihozható.

A vezetés minden pillanata valódi sportos élmény lehet az új MICHELIN Pilot Sport 5 abronccsal. Teljesítmény, hosszú távra tervezve -- kiváló élettartammal

  • A MICHELIN közúti nyári sportabroncs termékcsaládjának ötödik generációja
  • Fejlesztési célunk: kiváló élettartam és élettartama végéig meggyőző termékteljesítmény
  • Magas szintű reakciókészség és pontos kormányozhatóság
  • Száraz és nedves útfelületen egyaránt maximális tapadás és fékhatás
  • Kiemelkedő teljesítmény és stílusos megjelenés

Még több lendület, sportos vezetési élmény -- hosszú-hosszú kilométerek
Érzékeny, pontos kormányozhatóság, nagy teljesítmény és maximális élettartam, ez a MICHELIN Pilot Sport 5 abroncs. Magas szintű reagálókészség reakciókészség, pontos kormányozhatóság: MICHELIN Dynamic Response technológia. Hosszabb futásteljesítmény, ami azonban nincs kedvezőtlen hatással a termék összteljesítményére -- a MaxTouch Construction futótechnológiának köszönhetően a gyorsulás, fékezés és kanyarodás közben fellépő erők egyenletesebben oszlanak el a futófelületen, a futó élettartama hosszabb.

Diktálja magabiztosan a tempót, ez az abroncs mindvégig tapadni fog
Maximális fékhatás nedves és száraz úton egyaránt -- válassza a MICHELIN Pilot Sport 5 abroncsot! Dual Sport futókiképzés: a belső futózóna nagy méretű mintázati árkai és magas csatornázottsági aránya a nedves úttesten való tapadást és vonóerőt segítik elő, míg a külső mintázati zóna merev gumiblokkjai meggyőző száraz tapadást és fékhatást biztosítanak. Örömteli és magabiztosan sportos vezetési élmény!

A teljesítményhez illő elegáns megjelenés
Stílusos megjelenés és karakteres tulajdonságok: MICHELIN Pilot Sport 5 abroncs. A Premium Touch dizájn letisztult, mattfekete színű, bársonyos hatású oldalfala elegáns stílust kölcsönöz az abroncsnak. Induljon akár sportos élményvezetésre vagy hosszabb kirándulásra, elegáns megjelenésű abroncsunk feltűnést kelt -- mi a részleteknek is nagy jelentőséget tulajdonítunk. A MICHELIN Pilot Sport 5 abroncs Wear2check kopásjelzője segítségével nyomon követheti a futókopás alakulását, és optimálisan kihasználhatja a termék hosszú élettartamát.

*Az árak tartalmazzák az Áfát és a szállítás ingyenes, amennyiben több mint 1 darab abroncsot rendel. Motorkerékpárgumi rendelése esetén nem számítunk fel szállítási költséget már 1 darabtól sem.