Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Michelin E Primacy 205/55 R16 91V EV

Michelin

Michelin E Primacy
205/55 R16 91V EV

A gumiabroncsok méretei
205/55 R16 91V EV  Cserél 
elérhetőség
készleten
Gumiabroncs
Nyári gumi
Gyorsaság
V: Jóváhagyott akár 240 km/h
EAN
3528700484199
Article Number
R-440108
Gumicímke / Hatékonysági osztályok
DEX

csak
Ft 44.490

Árucikk hozzáadása az összehasonlításra

Miért vásárol tőlünk?
Ingyenes kiszállítás*
14 napos visszatérités
Több, mint 390 szervizpartner

Környezettudatosság, hosszú távra tervezve.

Csökkentse autója üzemanyag-fogyasztását és CO2 kibocsátását, növelje a hatótávot: válassza a MICHELIN e·PRIMACY abroncsot - környezettudatosság, hosszú távra tervezve

Üzemanyag-takarékos és környezettudatos abroncs
Válassza a MICHELIN e·PRIMACY abroncsot, a gazdaságos, üzemanyag-takarékos és környezettudatos megoldást, amellyel akár 174 kg CO2 kibocsátást kerülhet el az abroncs hasznos élettartama alatt! Élvezze ön is a termékkategóriájában legalacsonyabb fogyasztást és CO2 kibocsátást kínáló abroncs előnyeit. Energy Passive Compound futókeverékének köszönhetően kisebb az abroncs energiavesztesége. A környezettudatos és üzemanyag-takarékos autózáshoz mindemellett a vékonyabb, kevesebb alapanyag felhasználásával készült övbetét is hozzájárul.

Kényelmes, gondtalan elektromos autózás
Élvezze a gondtalan elektromos autózás örömeit a MICHELIN e·PRIMACY abronccsal: átlagosan 7%-kal nagyobb hatótáv, ami 400 kilométeres hatótáv esetén mintegy 30 további kilométer megtételét teheti lehetővé. Kimagaslóan hatékony EnergyAirShield futókeveréke révén kisebb az energiavesztesége, CoolRunning oldalfala pedig kevesebb energiát nyel el, az így megtakarított energia a hatótáv növelésére fordítható - hatékonyabb, stresszmentes elektromos autózás a mindennapokban.

Magas szintű biztonság, hosszú távra tervezve.
Élvezze a MICHELIN e·PRIMACY környezettudatos abroncs és a magas szintű biztonság előnyeit! Innovatív abroncsunk U alakú mintázati csatornái hatékonyan vezetik el a vizet, és a termék egész élettartama alatt meggyőző biztonságot nyújtanak. Ezzel az abronccsal még 30 000 kilométer után is az új abroncsok biztonsági minősítéséhez szükséges fékút teljesítménynél rövidebb fékútra számíthatunk. Esős időben is gondtalan autózás a családdal.

Kitűnő élettartam
Válassza a kitűnő élettartamú MICHELIN e·PRIMACY abroncsot! MaxTouch Construction technológiája révén maximális talpnyomat alakul ki, ezáltal a gyorsulás, fékezés, illetve kanyarodás közbeni erőeloszlás egyenletesebb, a futó kopásállóbb - az abroncs egyéb teljesítményére mindez nincs hátrányos hatással. Használja ki a kivételesen hosszú élettartam előnyeit, használja tartós teljesítményre tervezett abroncsunkat!

*Az árak tartalmazzák az Áfát és a szállítás ingyenes, amennyiben több mint 1 darab abroncsot rendel. Motorkerékpárgumi rendelése esetén nem számítunk fel szállítási költséget már 1 darabtól sem.

Csak 3.200,00 forintért kaphat garantált gumiabroncsokat, amelyeket az elmúlt 12 hónapban gyártottak!
tyre-dot-image

A Michelin E Primacy 205/55 R16 gumiabroncsra a DOT xx24-at Ft 3.200 felárért tudjuk garantálni .

DOT garantálva

Garantáltan friss, 2024-ban gyártott gumiabroncsokat szeretnék :  4 x Ft 3.200 = Ft 12.800