Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben
Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

0036 199962550036 19996255

Goodyear Vector 5+ 195/50 R15 82T

Goodyear

Goodyear Vector 5+
195/50 R15 82T

A gumiabroncsok méretei
195/50 R15 82T  Cserél 
elérhetőség
korlátozott készlet
Gumiabroncs
Négyévszakos gumi
M+S jelzés
hópehely jelzéssel
Gyorsaság
T: Jóváhagyott akár 190 km/h
EAN
5452000786630
Article Number
R-136299
Gumicímke / Hatékonysági osztályok
DEX
csak
Ft 38.713,00

Árucikk hozzáadása az összehasonlításra

Miért vásárol tőlünk?
Ingyenes kiszállítás*
14 napos visszatérités
Több, mint 390 szervizpartner

A Vector 5 a négyévszakos gumiabroncs új generációja közé tartozik. A sajátos összetételében, mely a nyári és a téli időben levő megfelelő tulajdonságból áll, egy optimális utazást biztosit, minden évszakban.

Az innovativ SmartTRED Technologia a gumiabroncsnak a különböző országútakhoz való tökéletes alkalmazkodást biztositja. Az Eagle Vector EV-2 nemcsak egy plusz biztonságot nyújt, hanem a gazdaságban is mércéket állit fel.

Egy speciális gumiösszetételnek köszönhetően és egy újafjta felületiformával a gumiabroncs egy magasabb teljesitménnyel győz meg bennünket. M+S- ismertetőjellel.

Költséghatékony négyévszakos gumik, amelyek maradéktalanul alkalmazkodnak az időjárás viszontagságaihoz

  • Meggyőző teljesítmény egész évben
  • Tapadás bármilyen útviszony esetén
  • Kisebb a vízenfutás kockázata||Környezetbarát

A Vector 5+ és az Eagle Vector 2+ egész évben megbízható teljesítményt nyújtó, gazdaságos abroncs.

Meggyőző teljesítmény egész évben. A minden útviszonyhoz sikeresen alkalmazkodó abroncs egész évben stabil teljesítményt nyújt. A Goodyear SmartTRED Weather Reactive technológiája az időjárás viszontagságaihoz igazodva a futófelület más-más részeit aktiválja.

Tapadás bármilyen útviszony esetén. A Vector 5+ és az Eagle Vector 2+ lamelláinak elrendezése száraz és csúszós úton is optimális irányíthatóságot tesz lehetővé. A futófelületet alkotó egyedülálló keverék változó időjárási viszonyok közepette is maximális tapadást biztosít.

Vízenfutás hatásos megakadályozása. A Goodyear egyedi V-TRED technológiája nedves utakon és olvadáskor is hatékonyan csökkenti a vízenfutás kialakulásának kockázatát. A gumiabroncs barázdái gyorsan elvezetik a vizet és a latyakot, így megmarad a gépkocsi irányíthatósága.

Környezetbarát. A Vector 5+ és az Eagle Vector 2+ új keverékei kevésbé terhelik a bolygónkat. A SmartTRED technológia biztosítja, hogy ezek a gumiabroncsok tartósabbak legyenek, és így ritkábban legyen szükség cserére. Ez a tulajdonság környezetvédelmi szempontból sem elhanyagolandó.

*Az árak tartalmazzák az áfát és a szállítási költségeket Magyarország területén.
^