Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

General Snow Grabber Plus 235/55 R19 105V XL EVc

General

General Snow Grabber Plus
235/55 R19 105V XL EVc

A gumiabroncsok méretei
235/55 R19 105V XL EVc  Cserél 
elérhetőség
készleten
Gumiabroncs
Téli gumi
M+S jelzés
hópehely jelzéssel
Gyorsaság
V: Jóváhagyott akár 240 km/h
EAN
4032344794853
Article Number
R-358806
Gumicímke / Hatékonysági osztályok

csak
Ft 79.997

Árucikk hozzáadása az összehasonlításra

Miért vásárol tőlünk?
Ingyenes kiszállítás*
14 napos visszatérités
Több, mint 390 szervizpartner

Ezzel az új, szabadidőjárművekre és összkerék-meghajtású terepjárókra tervezett téli gumiabronccsal még a legzordabb télben is bárhová eljuthat. A vonóerő-átadást fokozó innovatív tulajdonságok havon is kitűnő tapadást tesznek lehetővé, így biztosítva télen az élvezetes vezetést.

  • Tapasztalja meg a kivételes vonóerő-átadást télen
  • Bízzon meg az abroncsaiban
  • Élvezze a kiemelkedő futásteljesítményt

Tapasztalja meg a kivételes vonóerő-átadást télen

A futófelület optimalizált kialakítása révén Ön a hófedte utakon is megőrizheti a jármű irányíthatóságát, hiszen még kanyarodás esetén is biztosított a kiváló tapadás. A szélesebb érintkezési felület remek vonóerő-átadást tesz lehetővé, amely így havas útfelületen nagyon rövid fékutat szavatol.

Bízzon meg az abroncsaiban

A SNOW GRABBER PLUS robusztus kialakítása erőt és merevséget kölcsönöz az abroncsnak. A futófelület szerkezete javítja a stabilitást, mikor a jármű nagy terhet szállít. A különlegesen erős acélövek kivételesen ellenállóvá teszik az abroncsot a befúródásos sérülésekkel szemben, így Ön bízhat annak stabilitásában téli kalandjai során.

Élvezze a kiemelkedő futásteljesítményt

A számítógép által optimalizált mintázat minimalizálja az intenzív kopáshoz vezető torzulást, így Ön több kilométert tehet meg abroncsaival. Használja ki a futófelület hosszabb élettartamát, melynek révén több kilométert tudhat majd maga mögött!

*Az árak tartalmazzák az Áfát és a szállítás ingyenes, amennyiben több mint 1 darab abroncsot rendel. Motorkerékpárgumi rendelése esetén nem számítunk fel szállítási költséget már 1 darabtól sem.