Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Continental WinterContact TS 870 175/65 R17 87H EVc

Continental

Continental WinterContact TS 870
175/65 R17 87H EVc

A gumiabroncsok méretei
175/65 R17 87H EVc  Cserél 
elérhetőség
készleten
Gumiabroncs
Téli gumi
M+S jelzés
hópehely jelzéssel
Gyorsaság
H: Jóváhagyott akár 210 km/h
EAN
4019238066975
Article Number
R-452056
Gumicímke / Hatékonysági osztályok
EU
European Production

csak
Ft 56.151

Árucikk hozzáadása az összehasonlításra

Miért vásárol tőlünk?
Ingyenes kiszállítás*
14 napos visszatérités
Több, mint 390 szervizpartner

WinterContact TS 870

Minden téli abroncs ugyanolyan. Míg le nem esik az első hó.

Az új WinterContact™ TS 870. Német biztonság mindenféle időjárás uralására. Legtöbbször nem fordít sok figyelmet a gumiabroncsokra, igaz? Azonban ez gyorsan megváltozhat, amikor leesik az első hó. A sok meglepetés fényében, melyeket a tél tartogat, jobb olyan abroncsban bízni, mely tényleg más – mint az eredeti WinterContact™ TS 870.
  • Élvezze a tökéletes irányítást havas és jeges úton.
  • Maradjon a sávjában a kiváló vizes úton nyújtott fékezésnek és aquaplaning ellenállásnak köszönhetően.
  • Fedjen le nagy távolságokat alacsony üzemanyag-fogyasztással.

Akkor is kézben tarthatja az irányítást, amikor az út jéghideggé válik. Amikor leesik az első hó és jég borítja az utcákat, biztos lehet benne, hogy az új Triple Sipe koncepció megbízható irányítást és minimális féktávot nyújt, így egyszerűen csak élvezheti a téli utazást.

Bízhat abban, ami mögötte van, ha nem tudja mire számíthat felülről. Mivel a tél nem mindig fehér és csodálatos, hanem sokszor vizes és latyakos, kifejlesztettük a Cool Chili™ keveréket a vizes úton való fékezés optimalizálására. A Hydro barázdák segítségével még az aquaplaning jelenséget is uralhatja. Így ha úgy esik, mintha dézsából öntenék, továbbra is kényelmes vezetésben lehet része.

Hosszú távolságokat fedhet le alacsony üzemanyag-fogyasztással. Ha a téli utazás egyre tovább tart, ez az abroncs is kitart. A keverék a Performance Resins és Flexible Polymer Matrix –al nagy futásteljesítményt és alacsony üzemanyag-fogyasztást nyújt. Így bárhova is megy: élvezze a „semmilyen távolság sincs túl messze” jó érzését.

Tyre TUV Certification
*Az árak tartalmazzák az Áfát és a szállítás ingyenes, amennyiben több mint 1 darab abroncsot rendel. Motorkerékpárgumi rendelése esetén nem számítunk fel szállítási költséget már 1 darabtól sem.