Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Continental WinterContact TS 870 P 285/40 R20 108V XL EVc

Continental

Continental WinterContact TS 870 P
285/40 R20 108V XL EVc

A gumiabroncsok méretei
285/40 R20 108V XL EVc  Cserél 
elérhetőség
készleten
Gumiabroncs
Téli gumi
M+S jelzés
hópehely jelzéssel
Gyorsaság
V: Jóváhagyott akár 240 km/h
EAN
4019238072969
Article Number
R-454230
Gumicímke / Hatékonysági osztályok
EU
European Production

csak
Ft 144.815

Árucikk hozzáadása az összehasonlításra

Miért vásárol tőlünk?
Ingyenes kiszállítás*
14 napos visszatérités
Több, mint 390 szervizpartner

WinterContact TS 870 P

A tél esőt, jeget és havat hoz. Mi megadjuk Önnek az irányítást.

Az új WinterContact™ TS 870 P. Német biztonság bármilyen téli útviszony uralására. Amikor az új WinterContact™ abroncsot fejlesztettük, az alapvető biztonsági jellemzők állandó javításának adtunk abszolút elsőbbséget, mint például a kormányozhatóság és tapadás havas úton, valamint fékezés jégen. Ráadásul továbbfejlesztett vizes és száraz talajon nyújtott teljesítményre, a nagy futásteljesítményre és alacsony gördülési ellenállásra összpontosítottunk. És ha az eredmény olyan meggyőző, mint jelen esetben, büszkén beszélhetünk a minden útviszonyt uraló igazi bajnokról.
  • Kezelje pontosan az autót havon és jégen az intelligens lamellának és mintázat koncepciónak köszönhetően.
  • Tapasztalja meg a kiváló vizes úton nyújtott teljesítményt az új CoolChili™ keverékünknek köszönhetően.
  • Élvezze az alacsony üzemanyag-fogyasztáshoz vezető nagy futásteljesítmény és alacsony gördülési ellenállás előnyét.

A tél nem hagy nyugalmat. Tudta, hogy semmi sem tapad jobban a hóhoz, mint maga a hó? Íme egy abroncs, mely ezt a tudást az útra viszi. A meredek párhuzamos lamellák jobb konfigurációjának köszönhetően több hó szedhető össze a talajról. Ez erősebb tapadást biztosít és irányítottabb kormányozhatóságot nyújt. Ha fékeznie kell, a hosszú törlőélek extra-gyors latyak és vízelvezetést tesznek lehetővé a féktáv csökkentése érdekében fagyott talajon.

Csak vezesse el az esőt. Mivel a téli napok esőt is tartogathatnak, olyan technológián dolgoztunk, mely kiváló vezetési viselkedést biztosít vizes útfelületen. A CoolChili™ keverék továbbfejlesztett összetételének köszönhetően, mely fenntartható összetevőkből, áll, mindig jobb fékezésre számíthat vizes úton, míg a különleges hydro barázdák kiemelkedő aquaplaning teljesítményt nyújtanak. Így akármikor elered az eső, máris tudja, hogy tökéletesen felkészült.

Gördüljön, gördüljön és gördüljön. A kisebb gördülési ellenállás alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást eredményez, míg a kisebb súrlódás nagyobb futásteljesítményhez vezet. Ennyit az elméletről. Így ültetjük gyakorlatba: testreszabott rugalmas polimer mátrix erős molekuláris láncokkal kisebb súrlódást biztosít az úton és meghosszabbítja a gumiabroncs élettartamát. Ki mondana nemet egy hosszan tartó abroncsra, mely segít pénzt spórolni?

*Az árak tartalmazzák az Áfát és a szállítás ingyenes, amennyiben több mint 1 darab abroncsot rendel. Motorkerékpárgumi rendelése esetén nem számítunk fel szállítási költséget már 1 darabtól sem.