Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Continental VanContact A/S 285/65 R16C 131R 10PR

Continental

Continental VanContact A/S
285/65 R16C 131R 10PR

A gumiabroncsok méretei
285/65 R16C 131R 10PR  Cserél 
elérhetőség
készleten
Gumiabroncs
Négyévszakos gumi
M+S jelzés
hópehely jelzéssel
Gyorsaság
R: Jóváhagyott akár 170 km/h
Ply Rate
10  
EAN
4019238762457
Article Number
R-370987
Gumicímke / Hatékonysági osztályok
DEX
EU
European Production

csak
Ft 138.565

Árucikk hozzáadása az összehasonlításra

Miért vásárol tőlünk?
Ingyenes kiszállítás*
14 napos visszatérités
Több, mint 390 szervizpartner

VanContact A/S

Német technológiával növelt időjárásálló profit.

Egész éves irányítás minden úton.
  • Optimalizált vizes úton nyújtott fék és aquaplaning teljesítmény
  • Nagy teljesítmény havas útviszonyok között
  • Továbbfejlesztett kormányozhatóság száraz és havas úton
  • Nagyobb futásteljesítmény és csökkentett gördülési ellenállás

Optimalizált vizes úton nyújtott fékezés és aquaplaning teljesítmény. A több vízelvezetés megnövelt tapadást eredményez. Így a VanContact™ A/S több lamellával felszerelt a teljes mintázatban, széles oldalbarázdákkal a vállon és középen, valamint három hossz-barázdásával a gumiabroncs kerületén. Az eredmény: lenyűgöző tapadás vizes úton és aquaplaning helyzetekben.

Nagy teljesítmény havas útviszonyok között. Ha havas útra téved, a felülettel való érintkezés létfontosságú. A legmagasabb szintű úttartás biztosítása érdekében, a barázdaoldalak hullámos szerkezete a középen elhelyezkedő „lépcsős” barázdával ötvözve lenyűgöző tapadást biztosít.

Jobb kormányozhatóság száraz és havas úton. A különféle útviszonyok melletti kormányzáshoz és fékezéshez kapcsolódóan, a jó egyensúly mindig létfontosságú. A merev bordaszerkezetnek köszönhetően a blokkonkénti összeköttetéssel és merev körvonal kormányzóbordával, a VanContact™ A/S igen jó általános kormányzással győzi meg.

Nagyobb futásteljesítmény és csökkentett gördülési ellenállás. Az új robosztus profilkeverék és optimalizált körvonal alapján, az üzemanyag-megtakarítási potenciál két irányba megy: nagyobb futásteljesítményt az alacsonyabb kopásszint miatt, valamint alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás a csökkentett gördülési ellenállás eredményeképp.

*Az árak tartalmazzák az Áfát és a szállítás ingyenes, amennyiben több mint 1 darab abroncsot rendel. Motorkerékpárgumi rendelése esetén nem számítunk fel szállítási költséget már 1 darabtól sem.