Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Continental UltraContact 225/60 R17 99H EVc

Continental

Continental UltraContact
225/60 R17 99H EVc

A gumiabroncsok méretei
225/60 R17 99H EVc  Cserél 
elérhetőség
korlátozott készlet
Gumiabroncs
Nyári gumi
Gyorsaság
H: Jóváhagyott akár 210 km/h
EAN
4019238066203
Article Number
D-126035
Gumicímke / Hatékonysági osztályok
DEX
EU
European Production

csak
Ft 65.680

Árucikk hozzáadása az összehasonlításra

Miért vásárol tőlünk?
Ingyenes kiszállítás*
14 napos visszatérités
Több, mint 390 szervizpartner

UltraContact

Kitartásra készült.

Német tartósság.
  • Élvezze a kiváló futásteljesítményt a vadonatúj YellowChili keverékünknek köszönhetően.
  • Bízzon a figyelemreméltó robosztusságra az UltraShield vázunkkal.
  • Tapasztalja meg a meggyőző vizes úton nyújtott teljesítményt és alacsony zajszintet.

A mi receptünk az ultra-hosszan tartó vezetési élményre. Mivel a vezetés sokkal jobb szórakozás, mint új gumiabroncsokról gondoskodni, az UltraContact – a YellowChilli keverékével és harmonizált profilmintázat kialakításával – ultra-nagy futásteljesítményt, valamint biztonságos és kiegyensúlyozott vezetési élményt nyújt. Így nem kell aggódnia új abroncsok vásárlása miatt nagyon, nagyon hosszú ideig.

Ha durva az út, ez a gumiabroncs is az marad. A vezetés akkor élmény, ha tudja, hogy szinte semmi sem állíthatja meg. Az új UltraContact abroncsot arra fejlesztettük ki, hogy pontosan ezt az élményt nyújtsa: a teljeskörűen védő konstrukció vastag és robosztus UltraShield vázzal figyelemreméltó sérülés elleni védelmet nyújt a mindennapi vezetés során. Nos, kellemes időtöltést kívánunk sok különböző úton – legyenek azok durvák vagy simák.

A biztonságos teljesítményér esős úton. Azt szeretnénk, hogy minden egyes megtett kilométert élvezzen – még ha esik is az eső. A nagymennyiségű egyedülálló kialakítású lamella megnöveli az úgynevezett vízelvezető hatást és rövid féktávot tesz lehetővé, míg a különleges zajtörők a barázdákban jelentős zajcsökkentéshez vezetnek. Csak hogy minden megkezdett utazás biztonságos és kényelmes legyen.

*Az árak tartalmazzák az Áfát és a szállítás ingyenes, amennyiben több mint 1 darab abroncsot rendel. Motorkerékpárgumi rendelése esetén nem számítunk fel szállítási költséget már 1 darabtól sem.