Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Continental PremiumContact 7 245/40 R18 97Y XL EVc

Continental

Continental PremiumContact 7
245/40 R18 97Y XL EVc

A gumiabroncsok méretei
245/40 R18 97Y XL EVc  Cserél 
elérhetőség
készleten
Gumiabroncs
Nyári gumi
Gyorsaság
Y: Jóváhagyott akár 300 km/h
EAN
4019238079364
Article Number
D-127002
Gumicímke / Hatékonysági osztályok
DEX
EU
European Production

csak
Ft 63.095

Árucikk hozzáadása az összehasonlításra

Miért vásárol tőlünk?
Ingyenes kiszállítás*
14 napos visszatérités
Több, mint 390 szervizpartner

A biztonságos vezetés még soha nem volt ilyen jó érzés.

Minden időjárási körülmény esetén remekül teljesít!
Mivel az időjárási körülményeknek soha nem lenne szabad befolyásolniuk az Ön biztonságérzetét és kényelmét, ezért olyan gumiabroncsot terveztünk, amely száraz és nedves útfelületen egyaránt lehetővé teszi a precíz kormányzást. Adaptív mintázatú technológiájának köszönhetően ezzel a gumiabronccsal bárhová eljut anélkül, hogy kilépne a komfortzónájából.

A kényelem mindig a biztonsággal párosul, függetlenül attól, milyen utat választ.
Akár a családját vinné nyaralni egy szedánnal, akár egy elektromos ferdehátúban élvezné a vezetést, a PremiumContact 7 a jármű konfigurációjától függetlenül egyedülálló kényelmet, páratlan biztonságot és jobb futásteljesítményt biztosít. Úgy gondoljuk, hogy a prémium vezetési élmény nem függhet a vezetett autó típusától.

Nincs szükség bemelegítésre.
„Minden futónak szüksége van a megfelelő bemelegítésre!” Ezt a mondatot mind hallottuk már sportoláskor. De a kivétel mindig erősíti a szabályt. A PremiumContact 7 új RedChili keveréknek köszönhetően kihagyhatja a bemelegítés szakaszát, és már az indulástól kezdve biztonságosan fékezhet. Ideje kipróbálnia egy olyan gumiabroncsot, amely előbb készen áll, mint Ön.

*Az árak tartalmazzák az Áfát és a szállítás ingyenes, amennyiben több mint 1 darab abroncsot rendel. Motorkerékpárgumi rendelése esetén nem számítunk fel szállítási költséget már 1 darabtól sem.