Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben
Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

0036 199962550036 19996255

Westlake téli gumik – mindig nyerő választás

A Westlake márka a Hangzhou Zhongce Rubber Company-hoz tartozik, ami Kína legnagyobb autóipari gumiabroncs gyártója. 1958 óta, a vállalat által képviselt rendíthetetlen elkötelezettség, hogy egy harmonikus egyensúlyt teremtsen az érték és minőség között. Ez éves szinten több mint 20 millió autó, kisteherautó, és kis haszongépjármű-gumiabroncsot, körülbelül 10 millió radiál kereskedelmi gumit, több mint négymillió övesdiagonál gumiabroncsot, és több mint 80 millió motor és kerékpár gumit gyárt.

A Westlake a termékek széles skáláját kínálja személygépkocsikhoz, SUV típusúakra és könnyű tehergépkocsikra. A termékek megfelelnek az európai uniós jogszabályoknak és biztonsági előírásoknak. A Westlake elismerést szerzett a különböző ügynökségektől, beleértve az Egyesült Államok Közlekedési Minisztériumát (DOT) és az Európai Gazdasági Bizottságot (EGB).

A megbízható, költséghatékony lehetőség a gumik.hu-nál

A gumik.hu Westlake nyári, négyévszakos, és téli gumiabroncsok széles skáláját kínálja sokféle méretben, alkalmas szinte minden járműtípusra. Az árérzékeny ügyfélkörnek javasoljuk a Westlake RP18 modellt, ami egy négyévszakos gumiabroncs, egész éves használatra. Nem hagyhatja figyelmen kívül a Westlake RVH680 nyári gumit sem, amely biztosítja a megfelelő fékezést és a kellemes, csendes utazást. Emellett az SA05, SA07, és SV308 modelleket úgy tervezték, hogy fokozzák a magas teljesítményű autók dinamikus képességeit, és az SW606 , SW608 és < em> SW612 téli abroncsok tapadást és stabilitást nyújtanak nehéz télies körülmények között.

A gumik.hu-nál, ezek a kiváló termékek az eddiginél még kedvezőbbek, köszönhetően az egyedülálló áraknak és kedvező ügyfélszolgálati politikának, amely magában foglalja az ingyenes kiszállítást Magyarországon belül már két gumiabroncs megrendelésétől.

^