Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Westlake téli gumik – mindig nyerő választás

A Westlake márka a Hangzhou Zhongce Rubber Company-hoz tartozik, ami Kína legnagyobb autóipari gumiabroncs gyártója. 1958 óta, a vállalat által képviselt rendíthetetlen elkötelezettség, hogy egy harmonikus egyensúlyt teremtsen az érték és minőség között. Ez éves szinten több mint 20 millió autó, kisteherautó, és kis haszongépjármű-gumiabroncsot, körülbelül 10 millió radiál kereskedelmi gumit, több mint négymillió övesdiagonál gumiabroncsot, és több mint 80 millió motor és kerékpár gumit gyárt.

A Westlake a termékek széles skáláját kínálja személygépkocsikhoz, SUV típusúakra és könnyű tehergépkocsikra. A termékek megfelelnek az európai uniós jogszabályoknak és biztonsági előírásoknak. A Westlake elismerést szerzett a különböző ügynökségektől, beleértve az Egyesült Államok Közlekedési Minisztériumát (DOT) és az Európai Gazdasági Bizottságot (EGB).

A megbízható, költséghatékony lehetőség a gumik.hu-nál

A gumik.hu Westlake nyári, négyévszakos, és téli gumiabroncsok széles skáláját kínálja sokféle méretben, alkalmas szinte minden járműtípusra. Az árérzékeny ügyfélkörnek javasoljuk a Westlake RP18 modellt, ami egy négyévszakos gumiabroncs, egész éves használatra. Nem hagyhatja figyelmen kívül a Westlake RVH680 nyári gumit sem, amely biztosítja a megfelelő fékezést és a kellemes, csendes utazást. Emellett az SA05, SA07, és SV308 modelleket úgy tervezték, hogy fokozzák a magas teljesítményű autók dinamikus képességeit, és az SW606 , SW608 és < em> SW612 téli abroncsok tapadást és stabilitást nyújtanak nehéz télies körülmények között.

A gumik.hu-nál, ezek a kiváló termékek az eddiginél még kedvezőbbek, köszönhetően az egyedülálló áraknak és kedvező ügyfélszolgálati politikának, amely magában foglalja az ingyenes kiszállítást Magyarországon belül már két gumiabroncs megrendelésétől.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is