Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Vredestein téli gumiabroncs

Vredestein téli gumiabroncsok

A Vredestein holland gumiabroncsgyártó több mint 100 éve van a piacon, és néhány éve az indiai Apollo gumiabroncsgyártóhoz tartozik. Ezelőtt, a gyártó kerékpárokra gyártott gumiabroncsokat, azonban időközben közel 6 millió gumiabroncsot is gyártott évente, gépjárművekre. A Vredestein gumiabroncsok - és ezzel együtt a Vredestein téli gumiabroncsok meggyőzően viselkedtek az autóklubok és szaklapok által elvégzett teszteken. Habár a Vredestein nyári gumik a legjobb választást jelentik a meleg évszakban - a gumiabroncsok használatát tiltja a törvény jégen és havon. Ez azonban nem jelent problémát, mivel a Vredestein téli gumiabroncsok meggyőzően viselkednek jéggen és hóval borított úttesteken. A futófelület gumikeveréke (Optimum Silica és Polymer Processing) jelentősen különbözik a nyári gumiabroncsok gumikeverékétől.

Vredestein téli gumiabroncsok – mindig az első helyen

Már sok éve, a Vredestein Snowtrac 3 az egyik legnépszerűbb téli gumiabroncs a piacon. A hornyozott menetirányos bordázatok javítják a tapadást, és a kúp alakú, keresztirányú bordázatoknak köszönhetően a gumiabroncs kiváló tisztító tulajdonságokkal rendelkezik, és könnyebben szórja szét a havat és a sarat a futófelületen. A gumiabroncs érintkezési felülete kerekített, és jobban vezeti a vizet - amely fontos tényező a vízfelületi siklás kockázatának csökkentése érdekében. Erre a jellegzetességre, a Vredestein Snowtrac 3 modell nagyon jó osztályzatokban részesült az ADAC 2012-es téli gumi tesztjén (205/55 R16). Pozitívan tűnt ki menetviselkedése kanyarokban, fagyott úttesten, és menetstabilitása száraz úttesten. A Wintrac xtreme modell is kiváló Vredestein téli gumiabroncs. A Giugiaro Design céggel együtt került kifejlesztésre, és egyenletesen oszlatja el a terhelést a teljes érintkezési felületen - amely egyenletes kopást, és ezáltal nagyobb tartósságot eredményez. A "Sportauto" német szaklap téli gumi tesztjén (225/45 R17 V), a Wintrac xtreme modell meggyőzően viselkedett száraz és nedves úttesten egyaránt - nagyon jó húzerőt és menetviselkedést tanúsított.A Snowtrac3 és Wintrac xtreme Vredestein téli gumiabroncs modellek megvásárolhatóak a gumik.hu oldalon. Egyszerűen adja meg a gumiabroncs méretét, és a kívánt súly indexet - és az összes rendelkezésre álló Vredestein gumiabroncs megjelenik.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is